x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nunţile anului 2008

Nunţile anului 2008

de Adriana V. Paduraru    |    09 Ian 2009   •   00:00

Mafioţi, prinţi, prinţese, cavaleri şi domniţe



Anul 2008 a fost unul mai mult decât bogat la capitolul nunţi. Fie că s-au dorit a fi prinţi şi prinţese, fie că s-au vrut Bonnie şi Clyde, fie că s-au "luat" pe o insulă, pe o plajă sau la un palat, vedetele din România au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a atrage atenţia la cel mai important eveniment din viaţa lor.

SHAORMA.
După 13 ani de relaţie, Andreea Bănică şi impresarul său, Lucian Mitrea, s-au căsătorit civil la 22 iunie, iar nunta au făcut-o o săptămână mai târziu. Înainte de ajunge la recepţia organizată într-un restaurant de lux, mirii şi nuntaşii s-au "ospătat" la o shaormerie din Dristor, unde au şi încins o horă ca la Tezaur folcloric.

Nunta anului, aşa cum au declarat-o mulţi, a fost cea a lui Chivu. La 6 iulie, Cristi şi Adelina s-au cununat religios la Palatul Ştirbei şi au anunţat că vor deveni părinţi. Pentru a-şi răscumpăra mireasa furată, căpitanul naţionalei României de fotbal a fost obligat să cânte "Deşteaptă-te, române".

Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au cununat la 26 iulie. Mireasa a fost mai mult decât preţioasă, întrucât a purtat o bijuterie numită "inima Vendome", un pandantiv uriaş cu 1.400 de diamante, ce valorează nu mai puţin de un milion de euro. Aşa se şi explică motivul pentru care majoritatea participanţilor la cununia religioasă au fost bodyguarzi.

MAFIOŢI.
CRBL şi Elena s-au transformat în mafioţi la nunta lor de la 1 noiembrie. La petrecerea organizată pe platourile din Buftea, mirii şi nuntaşii au fost costumaţi în stilul anilor ’40.

După ce au spus "Da" la Primăria Sectorului 3, Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit religios la 23 august, la Târgu-Jiu, chiar de ziua solistei. Petrecerea s-a dat pe o insulă de pe râul Jiu. Au răspuns afirmativ invitaţiei în jur de 1.000 de persoane.  
Dinu Maxer şi Deea şi-au dorit o nuntă ca-n poveşti. Şi au avut parte. Numai că planurile le-au fost un pic date peste cap de o furtună de nisip. Astfel încât mesele aranjate fastuos pe plaja din Jupiter au fost mutate în interiorul restaurantului, pentru ca invitaţii să nu fie transformaţi în statui din nisip.

Tot ca-n poveşti, cu cavaleri şi domniţe, s-au căsătorit Doru Isăroiu (solistul trupei Parlament) şi Nicoleta Vascan (B1 TV). Petrecerea a avut loc la Palatul Mogoşoaia şi au răspuns invitaţiei peste 200 de persoane.

PALATUL ŞTIRBEI. După o relaţie de mai bine de şapte ani, dansatorii profesionişti Mihai Petre şi Elwira Duva şi-au unit destinele la 7 iunie la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Petrecerea s-a desfăşurat la Palatul Ştirbei.

Tot la Palatul Ştirbei a avut loc şi nunta "trăsnitei" Livia Taloi şi a alesului inimii ei, Daniel Lazăr. "A fost o petrecere tradiţională, cu mâncare românească. Nu riscam să-mi dea bunica mea cu crevetele, racii şi caracatiţele în cap", a mărturisit actriţa.

Şi-au mai unit destinele în 2008 Cristi Brancu şi Oana Turcu, Nicoleta Drăgan şi handbalistul Marius Novanc, Ileana Pescariu şi Cătălin Badiu, Letiţia Beraru şi Dinu Pescariu, Cosmin Stan şi Oana, Flavius Buzilă şi Mirela, Wilmark şi Ioana, Mihai (Accent) şi Laura, Cici de la Sistem şi Căprioara Georgiana, Victor Ponta şi Daciana Sârbu.

23 AUGUST.
Mai mult de 1.000 de persoane au acceptat invitaţia de a participa la nunta Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, organizată pe o insulă de pe Jiu.

29 IUNIE. După 13 ani de relaţie, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea s-au căsătorit. Mai mult, au şi anunţat că vor deveni părinţi.

×
Subiecte în articol: magazin s-au