x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O recunoşti? Acum este una dintre cele mai comentate artiste din showbizz!

O recunoşti? Acum este una dintre cele mai comentate artiste din showbizz!

de Cosmina Stoicescu    |    16 Iun 2012   •   14:54
O recunoşti? Acum este una dintre cele mai comentate artiste din showbizz!

Este una dintre cele mai comentate artiste din showbizz-ul intern, in ceea ce priveste look-ul si stilul ei vestimentar. De-a lungul anilor, a apelat la schimbari de look de foarte multe ori, artista marturisind ca schimbarile s-au datorat evolutiei sale pe plan profesional si personal.

Este vorba de Anda Adam. 'In fiecare zi sunt intr-o continua evolutie si incerc, zilnic, sa fiu un om mai bun pe toate planurile. In cariera am evoluat de la an la an si experienta din spate isi spune cuvantul, chiar si pe plan international, de vreo 2 ani incoace. Am evoluat si m-am updatat ca stil de muzica si ca look si m-am maturizat ca persoana“, declara Anda pentru jurnalul.ro

Anda se simte astazi foarte bine in pielea ei si spune despre look-ul ei actual ca este categoric cel mai bun. 'Evident ca mi-a placut si cel de pe vremea Selecta, dar mi se pare ca de atunci si pana acum am evoluat foarte mult din toate punctele de vedere. O parte din fanii mei ma prefera bruneta, ca odinioara, si o alta parte asa cum sunt acum", povesteste artista.

Andei nu-i place sa fie niciodata la fel, iar acest lucru se vede si in vestimentatiile pe care le adopta pentru show-urile sale, dar schimbarile de look spune ca se datoareaza faptului ca 'schimbarea ii da o stare de bine“.

×
Subiecte în articol: anda adam look stil schimbare