x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O tarantulă suceveană e certată cu legea

O tarantulă suceveană e certată cu legea

de Luiza Moldovan    |    03 Sep 2007   •   00:00
O tarantulă suceveană e certată cu legea

Localitatea Gura Humorului se numeşte aşa pentru că aici toate gurile au humor. Humor au demonstrat că au şi poliţiştii din Gura Humorului care, pentru că sunt vigilenţi şi le pasă de locuitorii din Gura Humorului, au băgat la bulău o tarantulă amazoniană cumpărată din Austria şi ajunsă fraudulos in Suceava.

Spunem "fraudulos" pentru că stăpăna tarantulei, o adolescentă care nici nu merită să-i reţinem numele, nici măcar nu a spus in gura mare la toată lumea că ea s-a intors cu o tarantulă din Austria, acolo unde a lucrat ca sezonier. Aşa se face că puştoaica de 17 ani a inceput să sperie oamenii cu tarantula asta păroasă şi urătă. Alarmaţi, poliţiştii au deposedat-o sălbatic pe fată de tarantula ei, pe motiv că e periculoasă.


Desigur, nu s-au găndit nici o clipă că prima cu care hidosul animal ar fi putut fi periculos ar fi fost fata insăşi. Ba chiar, mergănd mai departe, primul pe care l-ar fi putut omori cu bestialitate ar fi fost proprietarul din Austria. Sau mai departe, ăla care l-a adus din pădurile amazoniene.


Noi acum, bănuim că de fapt, poliţiştii au vrut să-l protejeze pe Flutur, cetăţean de onoare al oraşului, de eventualitatea unei colosale crime comise de un animal a cărui singură vină e că e foarte urăt. Pănă acum tarantula nu a făcut pagube umane sau materiale dar credem că, frustrată de regimul coercitiv din inchisoare, odată eliberată, atunci să vezi.

×
Subiecte în articol: magazin