x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O vara fierbinte cu Oana

O vara fierbinte cu Oana

de Mihaela Suciu    |    02 Iun 2006   •   00:00
O vara fierbinte cu Oana

Oana Zavoranu se pregateste sa cucereasca publicul cu vocea ei

Din sumar: Telecomanda / Parerea mea - Know How / Star News / Sport - Final de sezon / Telepatia / Actor in loc de broker / Film - Capcana parintilor / Carte - Apocalipsa luminoasa / Muzica - Fergie, nota10! / Muzica - Green Day / Poveste de campioana / No-name / OZN-urile nu exista! / York si forta cristalelor / Ralucai ii este frica de cai

COVER STORY
Oana Zavoranu se pregateste sa cucereasca publicul cu vocea ei

Dupa plecarea furtunoasa de la postul Acasa TV, Oana s-a pus cu burta pe treaba. A intrat in studio si a inceput sa lucreze la un album muzical, pe care intentioneaza sa-l scoata in toamna. Dar pentru ca vrea ca produsul ei sa-i poarte amprenta, sa nu semene cu nimic, ia lectii de canto si colaboreaza cu oameni din zona muzicii precum Dan Lazarica sau Marius Moga. CD-ul va fi produs si promovat de Roton, care ii va realiza si un videolip. Oana si-a descoperit talentul pentru muzica treptat. A inceput cu melodii fredonate sub dus, apoi s-a dus la un karaoke si, cum toti prietenii au incurajat-o sa se lanseze in muzica, vedeta nu a mai stat pe ganduri. Evident, iubitul ei, Pepe, a avut un cuvant important de spus, si-anume "nu", cand Oana l-a intrebat, tematoare, daca e penibila cand canta.

PROIECTE. Oana nu renunta insa nici la televiziune. Imediat dupa incheierea relatiilor cu Media Pro, la nici o saptamana, posturile concurente i-au oferit proiecte in care sa se implice - de la telenovele si soap-opera pana la emisiuni de divertisment. Momentan, Oana poarta negocieri cu Antena 1, TVR, B1 TV, dar si OTV. Spune ca ia in serios fiecare dintre oferte, dar nici nu vrea sa se grabeasca. Poate si pentru ca tanjeste dupa o oferta chiar de la trustul in care imaginea ei - fie negativa sau nu - a crescut simtitor. Oana precizeaza, cum a facut-o de fiecare data, ca ea nu s-a certat cu cei din Media Pro, iar vinovata pentru tot scandalul iscat este sefa de PR, Maria Apostol. Potrivit Oanei, cei din trust ii propusesera un contract pe cinci ani si ar fi urmat sa se implice in una dintre cele doua telenovele care vor fi lansate in toamna la postul Acasa TV. Considera ca venirea unei oferte din partea Media Pro este iminenta, deoarece relatia dintre ea si trust este ca a unui cuplu de indragostiti aflati in impas.

Desi si-a schimbat look-ul, Oana nu are de gand sa schimbe ceva in felul ei de a fi. Considera ca este deschisa si naturala, chiar daca o parte a presei sau a publicului interpreteaza gresit dialogul ei cu ceilalti.

"Oricat de rau s-a scris despre mine, nu a spus nimeni ca sunt o actrita proasta. Asa vreau si cu muzica. Sa se vada ca sunt profesionista" - Oana Zavoranu

Multumiri Clubului CUBA DEL SOL
×
Subiecte în articol: oana