x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O vedetă bio: Vlad Miriţă, printre puicuţe

O vedetă bio: Vlad Miriţă, printre puicuţe

de Dana Andronie    |    08 Apr 2011   •   17:06
O vedetă bio: Vlad Miriţă, printre puicuţe

160368-img-6390.jpgV-aţi întrebat vreodată cum arată o vedetă în papuci pe câmp, printre găini/puicuţe şi cocoşi? Independent de răspuns, a sosit momentul (graţie PR-ului care

ne-a trimis poza) să vedeţi cu ochii dumneavoastră ceea ce poate nici cu mintea nu aţi visat. Doamnelor, dom­ni­şoarelor, domnilor şi domnişorilor, Vlad Miriţă vor­beşte la telefon, în papuci, iar în jurul lui se agită găi­nile şi cocoşii. Să mori de inimă, nu alta! Marele interpret (care a apărut pe scenă şi alături de Angela Gheor­ghiu) se lasă pozat în asemenea ipostază! Şi pentru ce? Pentru o ştire  menită să ne informeze că „Patricia, de la Amadeus, şi iubitul său (n.r. – Vlad Miriţă) ţin foar­te mult la sănătatea şi imaginea lor!”. Acum să mori de râs! Dacă ar fi ţinut la imaginea sa, de vedetă sau de artist sau de ce-o fi, ar fi avut grijă să nu apară la gazetă în papuci, cu nădragii suflecaţi, vorbind la mo­bil în timp ce iubita hrăneşte păsările. Este o imagine de care nu ne-am fi dorit să avem parte vreodată! Acum, de fiecare dată când o să-l văd pe Vlad Miriţă pe sce­nă, o să mă gândesc doar la găini, cocoşi şi găi­n­aţuri. Frumoasă treabă. Să trăiască PR-ul! Dacă nu ar fi fost el, nu l-aş fi cunoscut pe Vlad Miriţă, o vedetă bio printre puicuţe. „Părinţii mei cresc, pe lângă cai şi mă­gari, câteva oi pentru brânză şi carne. Părinţii lui Vlad au o grădină şi o mini-seră cu legume şi fructe, iar în curte cresc găini, hrănite şi îngrijite ecologic”, spune Pa­tricia.

Ce familie numeroasă! Să sperăm că Vlad Mi­ri­ţă nu va apărea în poză alături de cai, măgari. Nu tre­buie să ne arate ce are. O credem pe cuvânt pe Pa­tricia. Mai ales acum, când am aflat că ea mănâncă doar produse sănătoase. „Artista a ales să consume hra­nă sută la sută naturală încă din copilărie, primind o educaţie strictă în acest sens de la părinţii săi – se ara­tă în comunicatul trimis de PR. „Fiecare masă era pre­gătită cu atenţie, mama urmărea ca tot ce mâncăm să ai­bă cât mai puţine E-uri, conservanţi sau coloranţi”, re­cunoaşte Patricia. Bravo ei! Fără E-uri! Şi noi ne-am dori să consumăm cât mai puţine E-uri muzicale, dar... Ne consolăm cu ideea că „de un an şi jumătate, de când Pa­tricia şi Vlad Miriţă sunt împreună, cei doi artişti au de­venit şi mai pretenţioşi şi stau ore bune la cum­părături” – se mai arată în comunicat. Vreţi dovada? Iat-o: „Fiecare produs este aprobat după ce citim eti­cheta, aşa că pierdem mult timp citind şi coşul rămâne aproape gol. Vlad împărtăşeşte părerea mea legată de alimentaţie şi de felul în care trebuie să mâncăm, pentru a ne păstra sănătoşi”, declară Patricia. Numai ima­ginea nu e sănătoasă! Vlad Miriţă, printre pui­cu­ţe/găini... Cot-co-dac, cot-co-dac, cot-co-dac!

×
Subiecte în articol: fun