x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Pellea - Temperament, o fărămă de talent dacă s-o gasi şi un strop de umor

Oana Pellea - Temperament, o fărămă de talent dacă s-o gasi şi un strop de umor

de Jurnalul National    |    18 Sep 2007   •   00:00
Oana Pellea - Temperament, o fărămă de talent dacă s-o gasi şi un strop de umor

Oana Pellea a fost aleasă să joace in "I Really Hate My Job" ("Am o slujbă naşpa rău"), care va avea premiera oficială joi seară, la Cityplex, după ce echipa de casting a filmului a căutat actriţa potrivită rolului printre actriţele favorite ale regizorului Pedro Almodovar.

Oana Pellea a fost aleasă să joace in "I Really Hate My Job" ("Am o slujbă naşpa rău"), care va avea premiera oficială joi seară, la Cityplex, după ce echipa de casting a filmului a căutat actriţa potrivită rolului printre actriţele favorite ale regizorului Pedro Almodovar.

"A fost un rol foarte răvnit, pentru că este foarte ofertant. Agentul meu mi-a trimis scenariul. Mi-a plăcut. M-au chemat la Londra unde am avut o intălnire cu regizorul Oliver Parker. Am stat de vorbă, am lucrat puţin pe text şi...gata. Ce m-a recomandat habar nu am, ar fi bine să ii intrebaţi pe cei care m-au ales. Probabil un anumit temperament, fiind vorba de o sud-americancă, o fărămă de talent dacă s-o gasi şi un strop de umor dacă oi avea...", spune Oana Pellea, interpreta Ritei din comedia britanică.


"Nu ştiu să fac reclamă. Dar dacă vă face plăcere să vedeţi un film cu un scenariu inteligent, o comedie care e puţin mai mult decăt o comedie, dacă vreţi să aveţi voluptatea unor replici spumoase şi să vedeţi actriţe excelente şi inteligente (Shirley Henderson, Neve Cambell, Maxwell, Lara ....), atunci duceţi-vă la film. In schimb, dacă doriţi comedie uşoară, vulgară, silicoane pe ecrane, nu vă duceţi, veţi fi dezamăgiţi", spune Oana Pellea.

Echipa filmului "I Really Hate My Job" a cucerit-o pe actriţa romăncă: "Senzaţională. Am lucrat cu patru actriţe extraordinare. Intr-o echipă ideală, profesionistă şi caldă uman. M-am simţit realmente fantastic. Regizorul este unul foarte apreciat in UK şi cunoscut că ştie să lucreze cu actorii. Âşi pot să certific din plin...ce mai....doresc tuturor actorilor o astfel de experienţă, o bucurie".

Chiar dacă in Romănia, Oana Pellea a fost apreciată in nenumărate roluri dramatice, in Anglia, toţi cei care au urmărit filmul sau au asistat la filmări au fost convinşi că ea a jucat numai comedii: "Mi-aş dori o ţară in care să fiu «bănuită» că le pot face pe amăndouă. Fiecare popor are umorul lui. Eu am fost mulţumită cănd pe platoul de filmare de la «Am o slujbă naşpa rău» s-a intrerupt de două ori filmarea la două scene in care eram, pentru că operatorul rădea şi a mişcat camera. Mai mare compliment la o comedie nu cred că există".

"Am o slujbă naşpa rău" este povestea unei seri intr-un restaurant aglomerat din Soho. La fel ca in multe alte slujbe, nu se intămplă mare lucru - in afară de răsete, căntece, furie, leşinuri, bărfe, gătit, minciuni, nuditate, conversaţii, secrete, iubiri, prietenie, imbătrinire, antipatii, şobolani. La prima vedere, eroinele sunt trei chelneriţe, o bucătăreasă şi o spălătoare de vase, dar ele se consideră o artistă, o actriţă, o amantă, o scriitoare, respectiv o gănditoare. Cele cinci personaje feminine sunt interpretate de Neve Campbell, Shirley Henderson, Alexandra Maria Lara, Anna Maxwell Martin şi Oana Pellea.

I Really Hate My Job (Am o slujbă naşpa rău)

  • Regizor: Oliver Parker
  • Scenarist: Jennifer Higgie
  • Operator: Tony Miller
  • Distribuţia: Neve Campbell, Shirley Henderson, Danny Huston, Alexandra Maria Lara, Anna Maxwell Martin, Oana Pellea.


Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin oana pellea