x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu este însărcinată cu Tudy!

Oana Zăvoranu este însărcinată cu Tudy!

28 Mar 2011   •   19:25
Oana Zăvoranu este însărcinată cu Tudy!
Sursa foto: /Intact Images/Cartoonpress

Oana Zăvoranu a declarat, la emisiunea Cancan TV, că este în a doua lună de sărcină. Şi cel care a contribuit la concepţie nu este Pepe, ci Tudy, bărbatul  cu care are o relaţie din octombrie.

"Eu am o relaţie cu Tudy de la începutul lunii octombrie. Sunt însărcinată cu el. Eu nu am recunoscut până acum pentru că sunt o lady. Tudy este în bărbat extraordinar, fin. Prima oară m-am sărutat cu el în apartamentul lui. El se consideră căsătorit cu mine, de accea a scris pe Facebook că este  înînsurat.
Relaţia noastră ascunde multă profunzime chiar dacă a fost dusă în derizoriu la un moment dat. Îmi place Tudy pentru că e un poet în felul lui, e un poet ciudat. Mi-a compus o poezie. E un om total diferit de Pepe e într-o altă lume, nu are treabă cu lumea mondenă, e un tip sensibil. Tudy mi-a spus că mă iubeşte atât de mult încât nu îl interesează că va fi "atacat" de presă", a spus Oana Zăvoranu, la B1 TV.

Zăvoranu a continuat seria dezvăluirilor la Antena 1. "Tot acest scandal, nu este o făcătură. Nu aş face aşa ceva cu viaţa mea. Am crezut că putem avea un divorţ amiabil, pentru că nu am vrut niciodată să-l umilesc pe Pepe. Mi se pare jenant pentru un bărbat să plângă că l-am înşelat eu. Dacă eu eram în locul lui, aş fi făcut orice să nu se afle că nu i-am fost fidelă", a spus ea la emisiunea "Un show păcătos".

Ea a adăugat  că va pune la dispoziţia presei buletinul de analiză ca va confirma că este însărcinată, primind din partea lui Dan Capatos, realizatorul emisiunii mai multe perechi de pamperşi.

×
Subiecte în articol: oana zavoranu