x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum s-au ascuns avocaţii Oanei Zăvoranu în WC-ul de la Parchetul Buftea

Cum s-au ascuns avocaţii Oanei Zăvoranu în WC-ul de la Parchetul Buftea

19 Oct 2012   •   15:19
Cum s-au ascuns avocaţii Oanei Zăvoranu în WC-ul de la Parchetul Buftea

 Oana Zăvoranu nu poate fi oprită. În ultima perioadă, vedeta a deschis lupte pe toate fronturile, ultimul intrat în vizorul Oanei fiind europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.
Zăvoranca nu le-a uitat însă pe vrăjitoarele a căror clientă a fost şi a anunţat pe contul de Facebook că azi are proces cu ele la Buftea. În postare, Oana povesteşte cum se desfăşoară acţiunile judiciare şi cum avocaţii săi au fost nevoiţi să se pitească în toaleta de la Parchet.

"Maine la ora 12:00 la Buftea este termen in procesul meu penal cu escrocii si escroacele tiganci....sper ca de data asta sa nu mai fie amenintata Dna Judecator Grecu,cum ca"o sa aibe ei grija de familia ei",sa nu mai recuze a 7 oara procurorul,sa nu imi mai ameninte avocatii care au fost nevoiti sa se ascunda in toaleta Parchetului Buftea pt a scapa de amenintarile rudelor tiganilor venite acolo........sper sa nu fie nevoie sa "importam" Judecatori care sa aibe "onoarea si probitatea morala" sa ii judece pe ei...ca ei asa spun,ca noi romanii nu avem cum sa ne permitem sa ii judecam pe ei!!!!!?????:)))))....am trimis televiziuni si presa maine acolo,ca sa vedeti si voi cum suntem noi romanii tratati, si cat de "discriminati" sunt tiganii, care ne fura,santajeaza,ameninta,injura,etc", scrie Oana Zăvoranu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: oana zavoranu proces vrajitoare