x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Olivier Martinez este un romantic incurabil

Olivier Martinez este un romantic incurabil

03 Mai 2011   •   15:10
Olivier Martinez este un romantic incurabil

Pare să fie o scenă desprinsă direct din filmele de dragoste, însă momentul din fotografii a fost unul c\t se poate de real în viaţa cuplului Halle Berry şi Olivier Martinez. Dacă ar fi fost un film, scena ar fi fost una clasic[ clasică, ea plecând singură la drum, dar  fiind urmată îndeaproape de iubitul său, pentru ca totul să se finalizeze cu o întâlnire emoţionantă la sfârşit. În această versiune, Olivier Martinez a fost surprins de paparazzi în timp ce a urmărit maşina în care se afla Halle Berry, făcându-i o surpriză de proporţii iubitei sale în timp ce staţiona la un semafor.

Halle se îndrepta spre platoul de filmare unde lucrează pentru următorul său proiect, producţia „The Skank Robbers”, iar iubitul său pare că nu a vrut să o lase să plece fără puţin spectacol. Dacă e să ne luăm după expresia feţei actriţei, ea pare să fi fost estrem de încntată de gestul surprinzător al iubitului său, care a oprit lângă maşina sa pe deja nioecunoscuta sa motocilcetă Harley Davidson pentru un moment de tandreţe.

Cei doi actori formează un cuplu din toamna anului trecut, după ce s-au cunoscut în Africa, pe platourile de filmare ale producţiei „Dark Tide”. De atunci, Halle Berry şi Olivier Martinez au fost nedespărţiţi, actorul de origine franceză locuind împreună cu Halle la reşedinţa actriţei din Beverly Hills. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: halle berry olivier martinez