x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Onirice - Ghicitoarea de vise

Onirice - Ghicitoarea de vise

de Luiza Moldovan    |    21 Ian 2007   •   00:00

Ce vei visa, ce vei avea. Ofera pe aproape-nimic servicii de interpretare a viselor. O cafea, un ceiut, o cutie de suc. Nu-i trebuie mai mult. Adica nu neaparat pe bani. Adica... mai... sa fim seriosi... nu c-ar refuza banii daca i-ai da...

Interviuri imaginare

Ce vei visa, ce vei avea. Ofera pe aproape-nimic servicii de interpretare a viselor. O cafea, un ceiut, o cutie de suc. Nu-i trebuie mai mult. Adica nu neaparat pe bani. Adica... mai... sa fim seriosi... nu c-ar refuza banii daca i-ai da...

Jurnalul National: Deci, ce i-ati raspunde cuiva care ar veni la dumneavoastra si v-ar spune, uitati, tanti, eu am visat un autoturism?
Ghicitoarea: Masini de visezi, noi oportunitati de afaceri vei avea. Cumva te-ai visat conducand masina sau nu, ca-i foarte important.

Nu, nu eu...
Hai, mai, pe cuvantul meu!

Da. Da, conduceam masina. O conduceam de-o gasea batul.
A, pai atunci e clar. Noi oportunitati de afaceri vei avea, masina de vei conduce in vis. Iti schimbi afacerea... sau poate serviciul... sau poate chiar viata toata.

A-ha! Dar daca dupa ce visez o masina pe care o conduc, mai stau putin si pe urma visez pisici?
Pisica de vei visa, dusmani inseamna ca ai. Sau ai farmece. Cineva ti-a facut farmece. Esti fermecata! Asta e! Esti fermecata!

Cei care viseaza insecte? Ce le puteti spune celor care viseaza insecte? Cei care viseaza insecte ce au?
Cei care insecte de viseaza, probleme or sa aiba. Insectele e semn ca aduce saracie. Sau de boala. Sau de ce-oi avea tu acolo, na, ca trebuie sa te vad ca sa-ti spun, nu pot asa... Dar de obicei, cei care viseaza insecte e de rau.

Dar yaht de visez?
Yaht de visezi e ca la masina.

A-ha! Dar daca stau pe yaht si nu fac nimic? Pur si simplu?
Agitata e marea? Sau calma-i?

Calma.
Pai atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme. Daca e calma marea, asa esti tu. Ca daca era agitata, atunci era o problema. Era o problema c-ai fi avut un conflict cu cineva cu grad.

Cineva cu grad?
Mai... sef... patron... d-astea... Nu neaparat grad de armata.

Ca n-aveam pe nimeni in armata. Dar dumneavoastra va ghiciti?
In fiecare noapte, acelasi lucru visez. Apa visez. Multa apa.

Apa?
Ghicitoarea: Apa albastra, apa tulbure, apa multa, apa putina, apa din mare, apa din rau. Apa de izvor. Multa apa. Ma trezesc si-mi spun: "iar apa?".
×
Subiecte în articol: magazin