x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Opere de artă inspirate de Chanel

Opere de artă inspirate de Chanel

de Adriana V. Paduraru    |    27 Feb 2008   •   00:00
Opere de artă inspirate de Chanel

În Hong Kong s-a deschis o expoziţie de artă inspirată de emblematicele poşete matlasate lansate de faimoasa casă de modă Chanel. Hong Kong este astfel primul dintre cele şase oraşe care vor participa la proiectul de artă contemporană “mobilă” iniţiat de Chanel şi creat de arhitectul Zaha Hadid.

În Hong Kong s-a deschis o expoziţie de artă inspirată de emblematicele poşete matlasate lansate de faimoasa casă de modă Chanel. Hong Kong este astfel primul dintre cele şase oraşe care vor participa la proiectul de artă contemporană “mobilă” iniţiat de Chanel şi creat de arhitectul Zaha Hadid. Caravana va mai poposi în Tokyo, New York, Londra, Moscova şi Paris.

 

 

 

 

Hat-trick - Trei copii, aceeaşi zi de naştere

Unui cuplu din Gloucester, Marea Britanie, îi va fi foarte uşor să ţină minte datele de naştere ale celor trei copii, întrucât toţi sunt născuţi în aceeaşi zi, dar în ani diferiţi. Martin şi Kim MacKriell au avut primul copil la 29 ianuarie 1994, iar al doilea în 1996, informează Daily Mail. 12 ani mai târziu a venit pe lume Ruby. Deşi data naşterii era planificată la 7 februarie, o complicaţie intervenită în sarcină a necesitat o cezariană înainte de termen. Medicii au stabilit că unica dată sigură este... 29 ianuarie. “Când a auzit lumea că şi Ruby s-a născut în aceeaşi zi cu noi, a zis că trebuie să apărem la ziar. De-acum 29 ianuarie va fi ca un Crăciun fără brad”, a declarat Robin (14 ani), transformat în purtător de cuvânt.

 

 

 

Sondaj - Prima maşină bate primul sărut

Cei mai mulţi englezi îşi aduc aminte mai degrabă detalii legate de prima maşină decât de primul sărut. Peste 40% dintre cei care au participat la un sondaj realizat de British International Motor Show au declarat că-şi amintesc perfect numerele de înmatriculare ale primei maşini, dar nu şi iniţialele primului sau primei iubit(e). De asemenea un sfert dintre respondenţii bărbaţi a recunoscut că şi-a botezat maşina, iar 12% se cred mai atractivi în faţa femeilor de când au carnet.

 

 

 

Concediere - Dat afară după ce a cerut “fetiţe”

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost concediat după ce a cerut în mod repetat serviciile unor prostituate. Neil Jorgensen (62 de ani) era angajatul unui cazinou şi club de golf din Riverside (Iowa, Statele Unite). După un an de la angajare, bărbatul a primit cadou o noapte de vis în cadrul complexului. A băut şi a mâncat pe cinste, dar Jorgensen a simţit şi nevoia unei companii de sex feminin, aşa că le-a cerut în mod repetat managerilor hotelului să-i angajeze o prostituată. După ce a fost concediat, Jorgensen a dat în judecată fostul loc de muncă, motivând că de vină sunt angajaţii restaurantului, care i-au dat prea multă băutură.

 

 

 

Jaf - S-au furat... secretele Victoriei

Poliţia din Jensen Beach, Florida (SUA), este în alertă după ce un magazin Victoria’s Secret a fost prădat, informează WPBF News 25. Potrivit raportului întocmit de oamenii legii, hoţii au sustras nu mai puţin de 500 de perechi de chiloţei purtând celebra marcă. Valoarea pagubei se ridică la peste 5.000 de dolari. Respectiva sucursală Victoria’s Secret nu este la primul incident de acest fel. Anul trecut, în ianuarie, din magazin au dispărut 400 de perechi de chiloţei.

×
Subiecte în articol: magazin