x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Orlando Bloom, cel mai răvnit bărbat

Orlando Bloom, cel mai răvnit bărbat

24 Aug 2007   •   00:00

Robbie Williams s-a clasat pe locul 7 din 11 in topul preferinţelor cititoarelor popularei reviste Cosmopolitan,pe primul loc clasăndu-se Orlando Bloom.

Robbie Williams s-a clasat pe locul 7 din 11 in topul preferinţelor cititoarelor popularei reviste Cosmopolitan. El se numără astfel printre cei mai doriţi bărbaţi ai planetei, alături de Orlando Bloom (primul loc) sau prinţii moştenitori ai Marii Britanii. Din industria muzicală, doar Jason Orange, fostul coleg al lui Robbie din Take That, a mai fost inclus in top. Printre cei aleşi s-au mai numărat actorii Jude Law şi Wentworth Miller, dar şi starul Formulei 1 - Lewis Hamilton.

Britney Spears, indrăgostită din nou

Britney Spears, aflată in plin proces pentru păstrarea custodiei propriilor copii, şi-a găsit suficient timp pentru o intălnire romantică cu magicianul Chris Angel şi o nouă şedinţă foto topless. Cei doi au luat cina impreună la restaurantul favorit al căntăreţei, după care s-au retras in camera de hotel a lui Angel. Totodată, numeroase zvonuri vorbesc despre un posibil recital de revenire a artistei in cadrul ceremoniei MTV Video Music Awards la 9 septembrie.

Kristin Bell a refuzat un rol in "Lost"

Kristin Bell, frumoasa actriţă care joacă rolul Veronicăi Mars in serialul cu acelaşi nume, a refuzat propunerea de a juca in următorul sezon din "Lost". Potrivit TV Guide, Kristin trebuia să joace rolul lui Charlotte, personaj care va deveni o prezenţă constantă in noul sezon al producţiei. Se zvoneşte insă că frumoasa vedetă ar avea alte planuri care includ, printre altele, un rol principal in musicalul "Legally Blond", ce va fi pus in scenă pe Broadway in luna februarie a anului viitor.

×
Subiecte în articol: star news