x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pălării şi accesorii nonconformiste

Pălării şi accesorii nonconformiste

de Raluca Grintescu    |    19 Sep 2007   •   00:00
Pălării şi accesorii nonconformiste
Sursa foto: HUGO PHILPOTT/

Noua colecţie primăvară/vară 2008 a designerilor britanici Basso & Brooke a fost prezentată luni, 17 septembrie, in cadrul London Fashion Week.

Noua colecţie primăvară/vară 2008 a designerilor britanici Basso & Brooke a fost prezentată luni, 17 septembrie, in cadrul London Fashion Week. Celebrul duo este recunoscut pentru creaţii ieşite din comun, imprimeuri vibrante şi croieli impresionante, reuşind de fiecare dată să depăşească limitele tehnologiei vestimentare şi să surprindă mereu "devoratorii" de modă. Inspiraţi din mitologia greacă şi de lucrările artistice ale pictorului britanic Turner, cei doi designeri au imbogăţit noua lor colecţie cu lumină şi fluiditate. Materiale abstracte şi pixelate asortate cu pălării pe căt de voluminoase pe atăt de şocante şi vii insufleţesc noua colecţie Basso&Brooke. Din 2004, brazilianul Bruno Basso şi englezul Christopher Brooke au devenit unii  dintre cei mai căutaţi designeri, cănd au cucerit lumea modei la Fashion Fringe. In 2006, cei doi nonconformişti au căştigat premiul "Best New Designer" in cadrul ceremoniei Elle Style Awards.

LA ZDUP - Vampir arestat in Hong Kong

Un bărbat in vărstă de 29 de ani a fost arestat in Hong Kong, după ce a furat mai multe eprubete cu sănge din incinta unui spital, iar apoi le-a băut conţinutul, relatează Rompres. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere video in timp ce fura trei eprubete din laboratorul spitalului Yan Chai. El a băut săngele, după care a aruncat tuburile intr-un coş de gunoi şi a părăsit spitalul. "Vampirul" a fost arestat căteva ore mai tărziu, ca urmare a identificării sale pe imaginile surprinse de sistemul de supraveghere.

ŞOCANT - Răpit şi lăsat fără sprăncene

Un bărbat de 25 de ani din Hong Kong a fost victima unui atac căt se poate de bizar, fiind răpit de pe stradă şi băgat cu forţa intr-o maşină, unde i s-au ras sprăncenele. Bărbatul - relatează site-ul Independent Online - aştepta un prieten la un colţ de stradă, cănd, dintr-un automobil negru oprit in zonă, au sărit trei bărbaţi care l-au imobilizat şi l-au forţat să intre in maşină. Inăuntru, atacatorii l-au bătut pănă la leşin, iar cănd s-a trezit - căteva ore mai tărziu, pe un deal - bărbatul a constatat că a rămas fără sprăncene. Acum, poliţia incearcă să-i găsească pe atacatori şi să afle motivul acestei răzbunări neobişnuite.Â

Senator - L-a dat in judecată pe Dumnezeu

Un senator american s-a decis să-l dea in judecată pe Dumnezeu, pentru faptul că a provocat numeroase morţi şi a răspăndit teroare in intreaga lume. Ernie Chambers a precizat că va depune un dosar la un tribunal din Nebraska. Politicianul american a explicat că prin acest gest incearcă să demonstreze că in SUA oricine poate da in judecată pe oricine. Senatorul, care nu participă la rugăciunile de dimineaţă rostite inaintea fiecărei sesiuni a Legislativului, l-a mai acuzat pe Dumnezeu că a cauzat "inundaţii teribile, uragane infiorătoare şi tornade terifiante".

ABSURD - A adormit in timp ce spărgea o bancă

Un bărbat care a incercat să spargă un bancomat al unei bănci din Nicosia a adormit, se pare, la locul faptei şi a fost găsit a doua zi de un angajat al unei firme de curăţenie, a anunţat poliţia cipriotă. Angajatul l-a găsit pe bărbat adormit la sosirea sa, cu două ore inainte de deschiderea băncii, şi a sunat la poliţie, care a ajuns la timp pentru a-l reţine pe spărgător. Potrivit responsabililor băncii, bărbatul, in vărstă de 30 de ani, a pătruns in camera in care se afla bancomatul, insă nu a reuşit să dejoace sistemul de securitate.

×
Subiecte în articol: magazin