x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paradă canină la New York

Paradă canină la New York

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    13 Feb 2008   •   00:00
Paradă canină la New York
Sursa foto: Jason DeCrow/

Celebra arenă Madison Square Garden din New York a fost gazda celei de-a 132-a ediţii a Paradei canine organizate de Westminster Kennnel Club.

Celebra arenă Madison Square Garden din New York a fost gazda celei de-a 132-a ediţii a Paradei canine organizate de Westminster Kennnel Club. Pogo, un parson russell terrier în vârstă de patru ani, îşi aşteaptă nerăbdător rândul pentru a păşi pe scenă. A venit tocmai din Azle (Texas) ca să impresioneze juriul cu calităţile sale, dar mai ales cu ţinuta sa de texan veritabil.

 

LA TRIBUNAL: Moştenitorii lui Tolkien cer bani

Fundaţia Tolkien Trust a de­pus la Los Angeles o plângere îm­po­triva New Line Cinema, acu­zând studioul că nu a plătit partea ce îi revenea după succesul trilogiei “Stăpânul Inelelor”, adap­tată după opera lui J.R.R. Tolkien. Ad­mi­nistratorii fundaţiei şi editura HarperCollins au depus în comun plânge­rea împotriva New Line Ci­ne­ma. Avocaţii fundaţiei au indicat că studioul nu le-a plătit “nici un bă­nuţ”, deşi adaptarea pentru marele ecran a seriei fantastice a lui J.R.R. Tolkien şi produsele de­ri­vate au adus încasări de aproa­­pe 6 miliarde de dolari. Avo­ca­ţii cer 150 de milioane despăgubiri şi dreptul de a denunţa drepturile New Line pentru orice film viitor inspirat de operele lui Tolkien, inclusiv “The Hobbit”.

 

ARABIA SAUDITĂ: Ziua îndrăgostiţilor, interzisă

Autorităţile saudite au interzis vânzarea obiectelor sau florilor ro­şii legate de Valentine’s Day, re­la­tează Rompres. Potrivit Saudi Ga­ze­tte, autorităţile au cerut retra­ge­rea din magazine a obiectelor roşii (chiar a florilor şi a hârtiei de am­ba­lat). Autorităţile din Arabia, unde islamul este singura religie recunoscută şi autorizată, consi­deră sărbătoarea de Valentine’s Day neislamică şi nelegiuită. Ele estimează că Valentine’s Day încurajează relaţiile în afara căsătoriei, pedepsite de legea islamică.

 

STUDIU: Tristeţea ne face risipitori

Persoanele triste tind să cheltuiască mai mult decât cele aflate într-o stare neutră, relevă un stu­diu, preluat de agenţia ANI. Po­tri­vit cercetătorilor, oa­me­nii aflaţi în stare de depresie în­cli­nă să cum­pe­re produse mai scum­pe, chiar dacă pe rafturi există altele ase­mă­nă­toa­re, la preţuri mai mici. Unii din­tre subiecţi au fost rugaţi să vi­zi­o­ne­ze un material video care in­du­cea tristeţe, în timp ce alţii au ur­mă­rit un film fără efecte asupra stării emo­ţi­o­na­le. Apoi, voluntarii au fost trimişi la cumpărături. S-a constatat astfel că cei din prima ca­tegorie au oferit sume cu 300% mai mari decât participanţii “neutri”.

 

HOUDINI: Catherine Zeta-Jones dansează din buric

În filmul “Death Defying Acts”, o adaptare a biografiei celebrului magician Harry Houdini, Catheri­ne Zeta-Jones a avut o scenă de dans exotic. Zeta-Jones interpre­tea­ză rolul unui medium care are o relaţie cu Houdini (Guy Pierce). Ca­therine, care a recunoscut că a muncit foarte mult pentru a fi într-o formă fizică bună, îşi arată mân­dră curbele într-o scenă din film în care interpretează un dans exotic. Actriţa a mărturisit că şi-a men­ţi­nut supleţea trupului cu ajutorul sportului şi evitând un aliment care îi place foarte mult, pâinea.

×
Subiecte în articol: magazin