x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Patrick Swayze, nevoit să infirme zvonurile despre propria moarte: "Sunt încă în viaţă"

Patrick Swayze, nevoit să infirme zvonurile despre propria moarte: "Sunt încă în viaţă"

20 Mai 2009   •   00:00
Patrick Swayze, nevoit să infirme zvonurile despre propria moarte: "Sunt încă în viaţă"
Sursa foto: Getty Images/Getty Images North America

Informaţia potrivit căreia Patrick Swayze ar fi murit a apărut pe Internet în cursul zilei de marţi, după ce un post de radio a postat un mesaj pe Twitter. Actorul, bolnav de cancer pancreatic, a fost nevoit să anunţe prin reprezentantul său că este încă în viaţă.

"Vă asigur că Patrick Swayze nu a murit în această dimineaţă, contrar unor afirmaţii nechibzuite difuzate de un post de radio din Jacksonville, Florida", a spus Annett Wolf, purtătorul de cuvânt al starului american.

Potrivit purtătorului său de cuvânt citat de Reuters, Swayze se bucură de viaţă şi răspunde bine la tratamente. Informaţiile referitoare la moartea artistului au fost clasificate drept nechibzuite.

Marţi, un post de radio american a postat pe Twitter un mesaj care indica faptul că Patrick Swayze, în vârstă de 56 de ani, a murit din cauza cancerului pancreatic.

În ianuarie 2008, starul din "Dirty Dancing" a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stare avansată. Actorul a urmat o formă agresivă de chimioterapie, precum şi un tratament bazat pe un medicament experimental.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: magazin