x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe 29 mai 2009 Jay Leno va prezenta pentru ultima oară "The Tonight Show"

Pe 29 mai 2009 Jay Leno va prezenta pentru ultima oară "The Tonight Show"

22 Iul 2008   •   00:00
Pe 29 mai 2009 Jay Leno va prezenta pentru ultima oară "The Tonight Show"

14:25 • Ultima ediţie a emisiunii "The Tonight Show", găzduită de postul de televiziune NBC Universal, realizată de Jay Leno, va fi difuzată pe 29 mai 2009, celebrul prezentator urmînd să fie înlocuit de Conan O'Brien, de la 1 iunie 2009.

Ultima ediţie a emisiunii "The Tonight Show", găzduită de postul de televiziune NBC Universal, realizată de Jay Leno, va fi difuzată pe 29 mai 2009, celebrul prezentator urmând să fie înlocuit de Conan O'Brien, de la 1 iunie 2009.

           

PUNCT ŞI DE LA CAPĂT. Jay Leno este gazda emisiunii încă din 1992, cînd l-a înlocuit pe veteranul Johnny Carson. Anunţul retragerii lui Leno a fost făcut de către postul de televiziune NBC Universal. Reprezentanţii NBC au precizat că sunt în căutarea unei alternative pentru a-l păstra pe Leno în cadrul televiziunii, pe alt post decît cel de prezentator al emisiunii de noapte. "Discutăm încă cu Jay pentru a rămîne la NBC Universal", a declarat Marc Graboff, co-preşedinte al NBC Entertainment. "Am luat decizia, suntem mulţumiţi de ea şi suntem încrezători că «The Tonight Show» va continua să domine", a mai precizat acesta. Viitorul lui Leno este subiectul speculaţiilor încă de cînd NBC a anunţat, în urmă cu patru ani, că acesta se va retrage, la un moment dat, în 2009. Într-un interviu acordat recent cotidianului USA Today, Leno a declarat că este pregătit să părăsească reţeaua NBC. O'Brien, cel care îl înlocuieşte pe Leno ca gazdă a emisiunii "The Tonight Show", este prezentatorul programului "Late Night". Totodată, veteranul prezentator al emisiunii "Saturday Night Live", Jimmy Fallon, a fost numit succesorul lui O'Brien.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin leno the tonight