x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe locuri, fiţi gata, start... la cumpărături!

Pe locuri, fiţi gata, start... la cumpărături!

de Sebastian S. Eduard    |    31 Mar 2011   •   19:00
Pe locuri, fiţi gata, start... la cumpărături!

Frate, ce multă lume s-a adunat. Da, se des­chide H&M. E pe toate gardurile, la toate televiziunile, în toate ziarele – şi de pe Marte să fii şi tot pricepi ce se întâmplă. Magazinul e înţesat. Vedete. Jurnalişti. Lume mondenă. Stilişti. Textilişti. Specialişti în modă. Specialişti în „hair”. Specialişti pur şi simplu. Blo­gări. Oameni cool sau care vor să fie cool. Haine de fiţe. Haine care imită fiţele. Haine şterse dar care sunt de fiţe, dar doar ăi mai fiţoşi ştiu asta.

 VEDETE CÅT CUPRINDE. Le ştii de la televizor. Circa 1.200 de invitaţi ne spun „oficialii”. E interesant să vezi vedetele la shopping. În fond şi ele poartă ca toată lumea mărimea 6 sau 8 sau 10 (mai rar 12, sau dacă sunt 12 nu recunosc). Au o dexteritate ieşită din comun de a „derula” umeraşele aşezate pe suport.. sau poate e numai invidia mea masculină de vină. Andreea Raicu, Laura Cosoi, Anca Rusu, Andi Moisescu, Smiley, Iulia Vântur,  Andreea Esca, Cristina Dochianu. I-ai văzut la televizor, îi ştii. Alţii îţi încântă retina cu o senzaţie de „deja vu”. Parcă-parcă îi ştii de undeva. ..

DJ-ul britanic Tom Wilson întreţine atmosfera. Oana Roman gâfâie pe scări. Raionul pentru copii este luat cu asalt. Andi Moisescu e încurcat. Cere sfaturi „acasă”. Nu ştie câte pe­rechi de ciorapi să cumpere. Cine va ceda pri­ma? Bateria de la mobil sau cardul? Bateria se încăpăţânează, deci ia mai multe perechi de ciorapi. Mai multe decât oricine, cred. Doamnele şi domnii din magazin îţi oferă, zâmbitori, asis­tenţă. În română, în engleză, chiar şi în sue­deză dacă ştii. Petrecerea se termină târziu, la miezul nopţii. Te duci acasă simţindu-te ca un personaj dintr-un roman al Sophiei Kinsella. Ceea ce la urma urmei nu-i rău, nu-i aşa?

×
Subiecte în articol: fun