x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pedrazzini: "Noi facem o muncă serioasă aici, nu se ştie pănă cănd"

Pedrazzini: "Noi facem o muncă serioasă aici, nu se ştie pănă cănd"

de Jurnalul National    |    21 Sep 2007   •   00:00

Noul tehnician al Stelei, Massimo Pedrazzini a sustinut o conferinţa de presă: "E clar că echipa este sub presiune. Am nevoie doar de linişte. Tot Stafful care a fost inainte a rămas. Noi facem o muncă serioasă aici, nu se ştie pănă cănd"



După ce a fost intrebat ce va face dacă Gigi Becali va interveni in alcătuirea echipei Steaua Bucureşti, antrenorul Massimo Pedrazzini a răspuns că "toţi vom discuta cine e bine să joace".

"Prefer să nu răspund. Dacă zic că voi face eu echipa, se poate spune că glumesc, dacă zic că face altcineva, iar nu e bine. Toţi vom discuta cine e bine să joace. Vorbim, nu ştiu. Domnul Becali mi-a spus să antrenez, să găsesc cine e bine să joace. După aceea, nu ştiu. Nu se ştie căt va dura această aventură, o zi, o lună, un an", a declarat Pedrazzini.

Tehnicianul italian a afirmat că nu ştie căt va ocupa funcţia de antrenor la Steaua. "E clar că echipa este sub presiune şi am nevoie doar de linişte pentru meciurile următoare. Nicio partidă nu e uşoară pentru noi şi trebuie să ne dăm tot sufletul pe teren. Tot staff-ul cu care am lucrat a rămas. Suntem oameni la care clubul s-a găndit să facă muncă serioasă. Nu se ştie pănă cănd, dar asta nu inseamnă cu nu trebuie să muncim. Nu e un moment uşor. Trebuie să muncim cu seriozitate şi cu suflet. Astea sunt găndurile mele şi ale staff-ului acum", a precizat Pedrazzini.

Intrebat de eventualele neinţelegeri intre fostul antrenor, Gheorghe Hagi, şi jucători, Pedrazzini a declarat: "Pentru mine nu e aşa. Am muncit cu Hagi in fiecare zi. Am vorbit şi cu jucătorii şi nu a fost lipsă de inţelegere. A fost lipsă de rezultate şi asta ne-a pus in dificultate. Dacă echipa a jucat bine şi a pierdut, nu e bine. Singurul lucru bun care a rămas după meciul de la Praga, este cum a evoluat echipa. Dacă un lucru nu a mers bine, trebuie să remediem. Nimeni nu ştie ce se va intămpla in viitor. Nu e vorba dacă să fiu principal, deoarece tot profesionist sunt. Dacă vine un antrenor mare merg departe afară, nu este nicio problemă. Deocamdată vreau să fac o muncă serioasă. Nimeni nu e vinovat şi toţi jucătorii trebuie să-şi asume responsabilitatea. Mergem mai departe impreună".

Referitor la o posibilă intoarcere a actualului antrenor al echipei Dinamo, Walter Zenga, pe banca Stelei, Pedrazzini a afirmat: "Zenga este antrenorul lui Dinamo acum şi cănd a venit i-am urat baftă. Eu am avut nişte propuneri de la Steaua atunci cănd a plecat Zenga, dar mi s-a părut normal să refuz. Atunci venisem cu Zenga şi nu era normal să rămăn eu principal. După aceea au mai fost nişte discuţii, dar nimic concret".

Massimo Pedrazzini a declarat că acum are o şansă mare ca antrenor. "Pentru o carieră in care am fost mereu antrenor secund, sigur că este cea mai mare şansă a mea, dar dacă m-aş găndi numai la asta aş porni cu stăgul. Rămăn cu picioarele pe pămănt, mai ales că nu s-au schimbat multe. Important este că mergem mai departe impreună. Olăroiu este o soluţie, dar nimeni nu poate şti ce se va intămpla. Dacă se intămplă, să vină Olăroiu, plec fără probleme".
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin