x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piraţii din Caraibe, acum şi în varianta jocului video LEGO.

Piraţii din Caraibe, acum şi în varianta jocului video LEGO.

20 Mai 2011   •   14:44
Piraţii din Caraibe, acum şi în varianta jocului video LEGO.

O data cu lansarea celui mai recent film al seriei 'Pirates of Caribbean', 'On Stranger Tides', fanii au parte si de o noua surpriza, lansarea jocului video oficial al filmului. Gamerii, fanii LEGO, dar si admiratorii spectaculoasei productii Disney vor putea retrai toate scenele memorabile din primele trei filme, dar si din cel de-al patrulea film al seriei.

“Niciul din noi nu poate fi Johnny Depp, dar oricine poate deveni un veritabil Jack Sparrow. Acesta este pariul pe care il facem cu publicul roman odata cu lansarea LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game. Va propunem o experienta de joc inteligenta si foarte haioasa, atat pentru copii, cat si pentru ceilalti membri ai familiei', afirma Mike Stegaru, Product Manager TNT Games, intr-un comunicat de presa.

Jucatorii pot intra in rolul a peste 70 de personaje, atat binecunoscute, cat si noi, pentru a afla ce inseamna viata de pirat si se pot aventura in lupta cu creaturile marii intr-un stil non-violent si amuzant. Pe parcursul celor 20 de niveluri, jucatorii au posibilitatea de a incerca modul co-operativ, in care fiecare isi alege cate un personaj, pentru a trai o experienta de joc comuna, sau modul freeplay, care permite intoarcerea la nivelurile anterioare pentru a patrunde in zone inaccesibile pana atunci.

Vezi aici imagini din LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game este acum disponibil in retelele de distributie de jocuri din Romania la pretul de 149,99 lei pentru PC, 199,99 lei pentru PSP si DS, 249,99 lei pentru Wii si 3DS si 279,99 lei pentru PS3. De asemenea, in perioada 20-22 mai 2011, fanii Piratii din Caraibe sunt asteptati la Baneasa Shopping City, in fiecare zi intre orele 19:30-21:30 pentru a trai experienta LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game in spatiul dedicat.

×
Subiecte în articol: Piratii din Caraibe jocuri 3d