x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun PISICĂ, MANGĂ după ce a BĂUT o jumătate de sticlă de vodcă, pentru a SUPRAVIEȚUI!

PISICĂ, MANGĂ după ce a BĂUT o jumătate de sticlă de vodcă, pentru a SUPRAVIEȚUI!

23 Oct 2014   •   15:29
PISICĂ, MANGĂ după ce a BĂUT o jumătate de sticlă de vodcă, pentru a SUPRAVIEȚUI!

Se spune în popor că ar avea șapte vieți, dar o pisică a luptat din greu pentru a o salva pe singura pe care o știa, după ce o gașcă de tineri a chinuit-o, scufundând=o într-un butoi cu antigel.

Când a scăpat din mâinile bestiilor, pisica a fugit glonț la stăpânii săi, cărora veterinarul le-a spus că singurul tratament eficace împotriva intoxicării cu antigel este alcoolul.

"Când am auzit că trebuie să-i dau pisicii să bea alcool, am rămas șocată. Habar n-aveam că animalele pot consuma vodcă!", a declarat proprietara jurnaliștilor de la metro.co.uk

La finalul celor două zile în care a fost sub tratament, stăpânii picurându-i pe bot jumătate de sticlă de vodcă, cu 37,9% concentrație de alcool, pisica nu se putea ține pe picioare, fiind cu certitudine mangă, dar în viață.

Un veterinar a explicat tot procesul chimic în care antigelul și vodca au fraternizat pentru a salva viața bietului animal: "Antigelul este un produs chimic extrem de toxic pentru rinichii animalului și în cazul unei intoxicări de acest gen recomandăm folosirea vodcii, pentru că etanolul din băutură neutralizează substanța otrăvitoare".


×