x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Poveste cu Andi & Olivia

Poveste cu Andi & Olivia

de Cristina Ologeanu    |    10 Feb 2006   •   00:00
Poveste cu Andi & Olivia

Olga Delia Mateescu: Diabolique © Alexandra Dinu, ntre doua iubiri © Cupa Davis: SUA vs RomAnia © Cadouri destepte de Sf. Valentin © Cristi Tabara, la polul frigului

Povestea de iubire a celor doi protevisti este ca un scenariu de film romantic
VEDETE

Andi Moisescu si Olivia Steer s-au cunoscut intr-o zi de Craciun, in casa unui prieten. Au vorbit despre cate-n luna si in stele, iar concluzia a fost ca sunt pe aceeasi frecventa. Au lasat lucrurile sa evolueze de la sine, asta pret de doi ani. Si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. Urmatorul pas: nunta. Au "comis-o" in septembrie 2004.

CA-N POVESTI. Totul a fost pus la cale de Andi. S-a ocupat de organizare, el a creat invitatiile, a angajat un cofetar din Austria care sa faca tortul miresei. La tinute insa nu s-a bagat. A lasat-o pe Doina Levintza sa-si puna amprenta. Olivia a fost condusa la altar de bunul prieten si coleg Cristi Tabara. Pe langa faptul ca s-a intrecut pe sine organizand intreaga nunta, Andi a mai vrut sa-i faca alesei sale inca o surpriza: in deschiderea petrecerii, el i-a cantat Oliviei "Wonderful tonight", melodia pe care cei doi au dansat pentru prima oara.

IMPREUNA. Andi si Olivia sunt vesnic indragostiti. Motiv sa sarbatoreasca de Sfantul Valentin. "In fiecare an, la 14 februarie, vrem sa fim singuri. Dar pentru ca anul asta Valentine’s Day pica in zi de marti, deci zi plina pentru amandoi, probabil ca vom fi singuri doar dupa ora 19:00", spune Andi. Daca ar fi sa ne luam dupa reteta fericirii data de Olivia, am putea foarte usor sa spunem ca protevistii au dat lovitura: "Daca fericirea ti-o gasesti in dragoste, iar dragostea in casnicie, esti un om norocos. Eu sunt!".

"Daca fericirea ti-o gasesti in dragoste, iar dragostea in casnicie, esti un om norocos." - Olivia Steer, despre fericire

SCURT PE 3

Un mesaj pentru cititori cu ocazia Sfantului Valentin.

Olivia: Sa aiba parte de iubire. Din suflet.

Andi: Sf. Valentin e o buna inventie a marketingului modern, dar fara dragoste, viata este realmente foarte trista.

Cum ar arata ziua ideala de Sfantul Valentin?

Olivia: Libera.

Andi: Si impreuna…

Un mesaj de Sf. Valentin de la Andi pentru Olivia si unul de la Olivia pentru Andi.

Andi: Sa-mi inchid telefonul?

Olivia: Nu, lasa-l deschis, dar daca te suna cineva sa-ti propuna vreun eveniment pentru data de 14 februarie, spune-le ca esti deja luat.
×
Subiecte în articol: andi olivia