x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Premiile Emmy devin ecologice

Premiile Emmy devin ecologice

de Jurnalul National    |    14 Sep 2007   •   00:00

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy pentru excelenţă in televiziune va fi una ecologică, după ce postul de televiziune american Fox a lansat o campanie de luptă impotriva incălzirii globale sub titlul "Green with Emmy", informează accesshollywood.com.


Ceremonia de decernare a premiilor Emmy pentru excelenţă in televiziune va fi una ecologică, după ce postul de televiziune american Fox a lansat o campanie de luptă impotriva incălzirii globale sub titlul "Green with Emmy", informează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Sala Shrine Auditorium din Los Angeles, unde se va desfăşura ceremonia de decernare a premiilor Emmy, va utiliza surse de energie solară, eoliană şi de hidroenergie pe tot parcursul lunii septembrie.

In plus, deasupra covorului roşu va fi instalat un acoperiş placat cu panouri solare. După ceremonia de decernare a premiilor Emmy, sistemul de panouri solare va fi donat unei şcoli din Chatsworth, California.

Covorul roşu va fi realizat in intregime din sticle de plastic reciclate, iar vedetele vor fi transportate cu limuzine ecologice. Organizatorii premiilor Emmy au mai lansat in cadrul aceleiaşi campanii ecologice un program de reciclare a materialelor in toate domeniile de producţie.

Felurile de măncare servite oaspeţilor vor fi realizate din materii prime locale şi, in majoritate, organice.

Cea de-a 59-a ediţie a premiilor Emmy va avea loc pe 16 septembrie.

Serialul de televiziune "Clanul Soprano", care il are ca protagonist pe actorul James Gandolfini, are cele mai multe nominalizări la premiile Emmy, concurănd la 15 categorii.

Protagoniştii serialului, James Gandolfini şi Edie Falco, au fost nominalizaţi la categoriile "cea mai bună interpretare masculină dramă", respectiv "cea mai bună interpretare feminină dramă".

"Clanul Soprano" a mai fost nominalizat la categoria "cel mai bun serial dramă", alături de "Anatomia lui Grey" şi "Heroes".

Căştigătorul de anul trecut al premiului Emmy pentru cel mai bun actor intr-un serial dramă, Kiefer Sutherland, a fost din nou nominalizat la această categorie, pentru acelaşi rol jucat in "24". Alături de el mai sunt nominalizaţi Hugh Laurie ("House"), Denis Leary ("Rescue Me") şi James Spader ("Boston Legal").

La categoria "cel mai bun serial de comedie" concurează "The Office", "Anturaj", "30 Rock", "Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Ugly Betty".

La categoria "cea mai bună miniserie" au fost nominalizate: "Broken Trail", "Ultimul martor", cu Helen Mirren in rolul principal, şi "The Starter Wife".

Alec Baldwin ("30 Rock") a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor de comedie" alături de Steve Carell ("The Office"), Tony Shalhoub ("Monk"), Charlie Sheen ("Doi bărbaţi şi jumătate") şi Ricky Gervais ("Figuranţi").

America Ferrera ("Ugly Betty") concurează la premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie alături de Julia Louis-Dreyfus ("The New Adventures of Old Christine"), Mary-Louise Parker ("Weeds") şi Felicity Huffman ("Neveste disperate").

×
Subiecte în articol: magazin emmy