x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Premiile NRJ Music: Justin Bieber i-a suflat trofeul Innei

Premiile NRJ Music: Justin Bieber i-a suflat trofeul Innei

24 Ian 2011   •   14:23
Premiile NRJ Music: Justin Bieber i-a suflat trofeul Innei
Sursa foto: Eric Gaillard/REUTERS

Shakira, Black Eyed Peas şi Usher au fost printre premianţii Energy Music Awards la Cannes. Românca Inna a fost învinsă de Justin Bieber la categoria revelaţia internaţională a anului. Evenimentul a avut loc la Cannes şi a adunat o mulţime de vedete din lumea muzicală.
 Shakira a fost cea mai premiată vedetă de la Energy Music Awards. Vedeta a luat premiul pentru cea mai bună cântăreaţă a anului şi pentru cel mai bun cântec, atribuit melodiei Waka Waka.

Shakira a putut fi văzută pentru prima dată la un eveniment de anvergură de la despărţirea de fostul prieten, Antonio de la Rua, relatează antena3.ro. Cel mai bun artist internaţional i-a revenit cântăreţului american Usher. Formaţia Black Eyed Peas a câştigat premiul pentru cel mai bun grup. Numai doi componenţi au mers în Franţa, ceilalţi cântând alături de ei cu ajutorul tehnologiei.

Printre laureaţi s-a aflat şi Justin Bieber, pentru premiul de revelaţia internaţională a anului. Canadianul a învins-o pe românca Inna, nominalizată şi ea la această categorie. Înainte de spaectacol, vedeta din România i-a lăudat pe spectatorii francezi prezenţi la Cannes.

×
Subiecte în articol: shakira inna Justin Bieber black eyed peas