x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Premiu de un milion de dolari pentru o sirenă!

Premiu de un milion de dolari pentru o sirenă!

13 Aug 2009   •   00:00

Oraşul israelian Kiryat Yam, situat la nord de Haifa, oferă o recompensă de 1 milion de dolari celui care poate dovedi existenţa unei sirene. Legenda spune că aceasta trăieşte în apele de coastă din apropierea localităţii.



Ciudata recompensă, care poate stârni o adevărată vânătoare,  a fost făcută după ce localnici şi vizitatori ai oraşului Kiryat Yam au relatat că au văzut o fiinţă ciudată înotând în mare. ''Mulţi ne povestesc - şi nu au legătură unii cu alţii - că au văzut cu siguranţă o sirenă'', a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului municipal Natti Zilberman, citat de Sky News, adăugând: ''Oamenii spun că este jumătate fată, jumătate peşte şi sare ca un delfin. Face tot felul de sărituri în apă, apoi dispare''.

Creatura se pare că nu este un delfin sau un peşte uriaş. Oamenii spun că ''are o figură de femeie şi seamănă cu o tânără fată'', a precizat Zilberman. Purtătorul de cuvânt a precizat că nu este necesar ca ''sirena'' să fie capturată, fiind suficientă o fotografie de calitate cu ea.

Jerusalem Post afirmă că anunţul municipalităţii i-a determinat pe turişti şi pe localnici să patruleze în zona de coastă a oraşului cu camerele de luat vederi în speranţa că vor filma sirena şi vor obţine recompensa.

×
Subiecte în articol: magazin