x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Presa americană se pregăteşte pentru moartea lui Charlie Sheen

Presa americană se pregăteşte pentru moartea lui Charlie Sheen

04 Mar 2011   •   13:33
Presa americană se pregăteşte pentru moartea lui Charlie Sheen
Sursa foto: /REUTERS

Oricât ar părea de neobişnuit, publicaţiile de showbiz se pregătesc intens pentru moartea lui Charlie Sheen, editorii sperând să nu fie luaţi prin surprindere de un potenţial deces al acestuia. Potrivit showbiyspy.com, comportmanetul haotic al lui Charlie Sheen din ultima vreme  a îngrijorat pe absolut toată lumea, asfel că marile publicaţii americane de showbiz s-au apucat să scrie necrologuri pentru a fi "pe fază" în cazul în care actorul cumva moare.

"Nimeni nu îşi doreşte ce e cel mai rău, însă nu se poate să nu fim pregătiţi în cazul unei astfel de poveşti atât de importante în ultima vreme, ar fi lipsit de profesionalism", a declarat o sursă pentru PopEater. "Familia şi prietenii lui Charlie Sheen sunt absolut îngroziţi. Nimeni nu ştie ce să facă. Toată lumea a încercat să intervină într-un fel sau altul, iar Charlie crede că toţi greşesc şi îşi tot face răău singur. Cred că nimeni nu îl mai poate salva de propria lui persoană acum", ar mai fi spus sursa pentru aceeaşi publicaţie.

Charlie Sheen este de anul trecut în atenţia presei, după ce au ieşit la iveală problemele sale cu alcoolul şi consumul de droguri. Comportamentul violent al actorului şi refuzul său de a se interna într-o clinică de dezintoxicare, deşi a avut această intenţie la începutul anului, i-au determinat pe producătorii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" să anuleze show-ul de televiziune. În plus, în urmă cu două zile, autorităţile i-au luat copii lui Charlie Sheen, doi băieţi gemeni pe care acesta îi are cu fosta sa soţie, Brooke Mueller, la cererea acesteia.

Mueller, care are la rândul său probleme cu drogurile şi în prezent se află sub tratament de dezintoxicare, era îngrijorată pentru soarta copiilor săi, având în vedere că Sheen a ales o metodă ceva mai neconvenţională să îi crească... împreună cu cele două iubite ale sale, o fostă dădacă a celor mici şi o actriţă porno.

Pe de altă parte, Charlie Sheen a intrat în Cartea Recordurilor având 1 milion de fani care îl urmăresc pe Twitter în cel mai scurt timp. Actorul a ajuns la acest număr la numai 25 de ore şi 17 minute de la momentul în care şi-a făcut cont pe reţaua de microblogging.

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen