x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Presa turcă: Hagi va semna luni cu Galatasaray

Presa turcă: Hagi va semna luni cu Galatasaray

06 Apr 2008   •   00:00

Cotidianul turc Star notează că tehnicianul Gheorghe Hagi a ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray şi, dacă se va înţelege cu oficialii de la Istanbul în privinţa termenilor contractului, va semna, luni, cu gruparea din prima ligă din Turcia.Cotidianul turc Star notează că tehnicianul Gheorghe Hagi a ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray şi, dacă se va înţelege cu oficialii de la Istanbul în privinţa termenilor contractului, va semna, luni, cu gruparea din prima ligă din Turcia.

Potrivit sursei citate, conducerea clubului Galatasaray i-ar fi făcut, după demisia lui Karl-Heinz Feldkamp, o ofertă pentru şase meciuri lui Mustafa Denizli, însă acesta a refuzat. Apoi, Galatasaray ar fi discutat cu Hagi, care a cerut un contract pe un an şi jumătate şi cu care ar fi ajuns la un acord de principiu.

"Este foarte probabil ca Galatasaray să încheie sezonul cu fostul său jucător şi antrenor Hagi la conducerea tehnică. Echipa din Istanbul, după ce s-a despărţit de Feldkamp, s-a înţeles cu antrenorul român, care a mai pregătit-o în perioada 2004-2005. Hagi l-a trimis la Istanbul pentru a discuta detaliile pe fostul său ajutor de la Galatasaray, fizioterapeutul Giovanni. Dacă se va ajunge la o înţelegere definitivă, tehnicianul român va veni mâine (n.r. - luni) şi va semna contractul. Se pare că unii oficiali din conducere şi-au dat acordul în privinţa venirii lui Hagi, la gândul că acesta va rămâne până la finalul sezonului iar apoi va fi adus un antrenor cu o carieră impresionantă", notează Star.

Jurnalul prezintă şi palmaresul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray în sezoanele 2003/2004 şi 2004/2005. Astfel, Hagi a obţinut în 2003/2004 patru victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri, iar în 2004/2005 a înregistrat 24 de victorii, patru rezultate de egalitate şi şase înfrângeri.

Un alt cotidian, Fotomac, scrie că Hagi ar putea reprezenta o soluţie pentru finalul de sezon la Galatasaray. "Se pare că oficialii clubului i-ar fi făcut o ofertă fostei vedete a echipei pentru un angajament temporar, deoarece Hagi cunoaşte îndeaproape formaţia din Istanbul. Deşi conducerea clubului nu a confirmat această informaţie, tehnicianul român ar putea veni la Istanbul în orice moment", menţionează Fotomac.

Jurnalul Fanatik notează că Hagi este una din variantele cele mai viabile, alături de italianul Alberto Zaccheroni. Sursa citată subliniază că românul ar vrea un contract pe cel puţin doi ani.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin Gheorghe Hagi galata