x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prezentare de modă la Milano

Prezentare de modă la Milano

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    01 Oct 2007   •   00:00
Prezentare de modă la Milano
Sursa foto: CHRISTOPHE SIMON/

Se intămplă şi la case mai mari. Dacă in Romănia un "comunitar" s-a luat la intrecere cu maşinile de curse in timpul curselor de Formula 3, la Milano, in timpul unei prezentări a colecţiilor de primăvară-vară 2008, un căţel a inceput să defileze pe celebrul catwalk.


MĂSURĂ - Angela Gheorghiu, concediată
Soprana Angela Gheorghiu, care ar fi trebuit să cănte in Boema la Opera Lirică din Chicago, a fost concediată, după ce a lipsit de la majoritatea repeti-ţiilor, relatează publicaţia Chicago Tribune, citată de Hot News. Gheorghiu a afirmat că a plecat la New York pentru a fi alături de soţul ei, Roberto Alagna, care căntă in Romeo şi Julieta. Romănca a mai declarat că a cerut Operei Lirice să o lase să plece două zile la New York, dar a primit un răspuns negativ. (R.D.)


PEDEAPSĂ - Hoţi de vite peruani arşi de vii
Cinci hoţi de vite au fost arşi de vii, intr-un sat din Peru, de localnicii care au dorit să işi facă dreptate singuri, au relatat surse din poliţia locală, citate de AFP. "I-au prins şi i-au bătut inainte de a-i arde de vii. Unul dintre ei a scăpat", a precizat o sursă din cadrul Poliţiei din Pampas de Tayacaja, din departamentul Huanvacelica. Execuţiile au fost săvărşite de sute de ţărani din satul San Miguel de Huallhua, din Anzi. Localnicii erau furioşi pentru că autorităţile eliberaseră in urmă cu căteva zile un alt hoţ de vite. De căţiva ani, in Peru, presupuşii hoţi sunt linşaţi public sau arşi de vii de către sătenii supăraţi din cauza modului in care funcţionează sistemul lor juridic.


RECORD - Statuie a lui Budha furată de cinci ori
O statuie foarte valoroasă care il reprezintă pe Budha a fost furătă pentru a cincea oară dintr-un templu din Malaezia. Obiectul a dispărut la jumătatea lunii septembrie insă călugării nu au fost prea ingrijoraţi deoarece statuia a mai fost furată de patru ori, insă hoţul o aducea intotdeauna inapoi după trei sau patru zile. "Lansăm un apel celui care a furat statuia să o aducă inapoi căt mai repede posibil", a declarat in ziarul Star, Khai Beng, membru al Comitetului templului budhist.


GREŞEALĂ - Factură in valoare de 87.000 de lire
Tyrone şi Dawn Chadwick au rămas perplecşi atunci cănd au găsit la cutia poştală o notă de plată a serviciului telefonic in valoare de 87.000 de lire sterline, informează Daily Post. Cuplul din Gronant - nordul Ţării Galilor - au primit factura de 74.585 de lire + TVA pentru un apel de şapte minute in localitatea Chester aflată... tot in Ţara Galilor. "Soţul meu a avut un preinfarct după Crăciun şi, dacă deschidea el plicul, sigur mai avea incă unul. Suntem şi aşa destul de stresaţi", a declarat Dawn, mamă a cinci copii. Pănă la urmă totul s-a dovedit o eroare de calcul, compania telefonică cerăndu-şi scuze.

×
Subiecte în articol: magazin