x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Profitaţi de reduceri!

Profitaţi de reduceri!

de Adriana V. Paduraru    |    16 Ian 2009   •   00:00

Până la 15 aprilie, liber la preţuri mici, dar în limita stocului disponibil



Sale 20%, 30%, 40% chiar şi 80%. Aceste afişe, mari cât vitrinele magazinelor, au început să-şi facă deja simţită prezenţa. Profitaţi deci de această perioadă mai mult decât prielnică pentru reînnoirea garderobei la jumătate de preţ. Este drept că procentele în minus cresc pe măsură ce data-limită de 15 aprilie se apropie. Dar nu trebuie să scăpaţi din vedere faptul că este posibil fie ca stocul să se termine înainte de această dată, fie să nu vă găsiţi măsurile potrivite.
În funcţie de magazin, o pereche de cizme poate costa 500 de lei, 250 de lei sau chiar 100 de lei. Bluzele, fustele, puloverele, cămăşile, pantalonii au preţuri între 40 şi 50 de lei. Dacă doriţi un brand "sonor" atunci, pentru aceleaşi produse, veţi scoate din buzunar 100 sau 150 de lei.
Domnii se pot bucura şi ei de reduceri de 50%. Astfel ei îşi pot achiziţiona diverse produse cu sume cuprinse între 30-40 de lei şi 200-250 de lei.

TURISM DE SHOPPING. Dacă v-aţi plictisit însă de mall-urile şi magazinele autohtone, trebuie să ştiţi că agenţiile de turism se întrec în oferte. Fie că este vorba de Dubai sau Singapore, fie că este vorba despre excursii în oraşele cu tradiţie în materie de cumpărături, precum Parisul, Milano sau Viena, există pachete pentru toate buzunarele. Pentru Dubai şi Singapore preţurile pachetelor încep de la 1.200 de euro, respectiv 1.400 de euro, iar pentru shopping la Viena, puteţi plăti începând cu 190 de euro.


News

INVITAŢIE LA NUNTĂ. Se deschide primul târg de nunţi pe anul acesta. Vineri, 16 ianuarie şi în zilele de sâmbătă (17) şi duminică (18), se organizează "Nunţi Expomariage". La Mariott Bucharest Grand Hotel va avea loc expoziţia exclusivă pentru creaţii dedicate nunţilor, iar la Palatul Parlamentului (Sălile "Unirii", "Tache Ionescu", "I.C. Brătianu") va fi expoziţie cu vânzare. Accesul în cadrul acestui eveniment se face pe baza unui bilet de 10 lei, acesta permiţând vizionarea expoziţiei în ambele locaţii. Vor fi expuse creaţii exclusive ale unor importanţi designeri români şi internaţionali realizate în cooperare cu Crystallized – Swarovski Elements. (R.I.A.)

TENDINŢE PENTRU PICI. Copiii trebuie să ţină şi ei pasul cu moda. În această primăvară se poartă culorile tari în tonuri calde şi reci. Modelele sunt accesorizate intens cu fermoare, nasturi, funde, tighele, broderii, serigrafii. Ţesăturile se combină ingenios în funcţie de culori şi imprimeuri. Nasturii îmbrăcaţi sunt fixaţi în cele mai fanteziste moduri, chiar şi pe jeans. Sunt în vogă tween-setul, bluzele cu volane suprapuse, sarafanele şi rochiţele din bluejeans decorate cu multe tighele în culori contrastante. Hainele pentru băieţi sunt la fel de elaborate. Z propune puloverele cu cotiere marcate, vestele tricotate, pantalonii cu buzunare aplicate, hanoracul dungat, iar cămaşa are mânecile reglabile pentru două dimensiuni. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: life & style