x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Raicu, actriţă

Raicu, actriţă

31 Iul 2009   •   00:00
Raicu, actriţă

Andreea Raicu va debuta ca actriţă într-un serial de televiziune, la Prima TV, în această toamnă. Producţia tv vorbeşte despre noua generaţie de femei, pentru că nimeni nu a descris până acum vieţile lor atât de complicate.



Femei care se luptă cu deciziile, traficul, soldurile, prietenia şi bărbaţii. Andreea, alături de Ana-Maria Lazăr, Adriana Butoi şi Mihaela Mihăilescu vor interpreta patru prietene care împreună vor încerca să facă faţă alegerilor dificile şi provocărilor pe care le întâmpină la 30 de ani, dar, mai ales, să-şi păstreze prietenia de aproape 15 ani. Produs de MultiMedia Est, una dintre cele mai mari case de producţie de publicitate din România şi producătorul filmelor lui Radu Muntean, serialul difuzat de Prima TV va avea o valoare de producţie ridicată şi va fi difuzat în prime-time. (A.V.P.)

Tili, vacanţă la Santorini
Tili Niculae s-a întors de curând din vacanţa pe care a petrecut-o la Santorini. Plecată în excursie într-un grup de "numai" 20 de prieteni, frumuşica VJ-iţă MTV mărturiseşte că a testat în această călătorie absolut toate "mijloacele de transport" pe care le-a întâlnit, inclusiv un măgăruş. "Santorini este superb! A fost o vacanţă extraordinară, în care am îmbinat perfect descoperirea unor peisaje fantastice, relaxarea de la malul mării şi distracţia alături de prieteni." (A.V.P.)

S-a însurat Cristi Iacob
Cristi şi Gabriela Iacob s-au căsătorit după o relaţie de aproape patru ani, într-un loc pitoresc din satul Galeş de Argeş, la nuntă participând doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. "Totul s-a petrecut în aer liber, în curtea prietenilor noştri, în natură, sub nişte meri", spune Iacob, care a ajuns la propria nuntă călare pe un cal alb. Naşi au fost Angela Bocu şi Mircea Enache, o familie de artişti plastici. Din această toamnă, actorul va putea fi văzut în serialul românesc de epocă "Aniela", care se va difuza pe Acasă TV, acesta jucând rolul doctorului evreu Moise Flaisberg. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: magazin