x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Rauta)cizme - Love me, Tender

(Rauta)cizme - Love me, Tender

de Sebastian S. Eduard    |    11 Aug 2006   •   00:00

Doamnelor si domnilor, tovarasi si tovarase! Vin stirile, iata principalele titluri pe scurt. Omul de afaceri Ovidiu Tender mai ramane o luna in arest.



Doamnelor si domnilor, tovarasi si tovarase! Vin stirile, iata principalele titluri pe scurt. Omul de afaceri Ovidiu Tender mai ramane o luna in arest.
In schimb, Marian Iancu iese din arest si ameninta: Timisoara va lua campionatul. CNSAS ameninta cu deconspirarea dosarelor parlamentarilor UDMR, Mircea Dinescu pastreaza o tacere suspecta. Revine pe tapet problema cvorumului.
Basescu si-a petrecut ultima seara de concediu la restaurant, cu sotia, pe acordurile unor piese cantate de Gheorghe Gheorghiu. Dupa baia in mare a urmat traditionala baie de multime, alaturi de salvamarii de la SPP.
Boc il ameninta pe Tariceanu. Tariceanu il ameninta pe Teodor Stolojan. Stolojan il ameninta pe Orban. Ludovic Orban il ameninta pe Basescu. Traian Basescu il trage de urechi pe Boc, ca nu l-a amenintat suficient pe Tariceanu.
O intrebare pe buzele tuturor: se aliaza PNL cu PSD?
Monstruoasa coalitie merge mai departe.
Gregorian Bivolaru transmite un salut cordial din Suedia yoghinilor stransi la Costinesti pentru spirala.
Ciuhandu si-a marit singur leafa.
PNL ameninta cu divortul. PD ameninta cu divortul. PSD nu are de cine sa divorteze. Urmeaza partajul. Ce mare zestre e si Romania asta?

×
Subiecte în articol: ameninta