x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme: Subway

(Răută)cizme: Subway

de Sebastian S. Eduard    |    10 Apr 2009   •   00:00

Dacă tot vreţi să vă relaxaţi neuronii, dacă sunteţi bucureşteni sau doar în trecere prin Capitală, vă recomandăm să vă uitaţi la televizoarele alea spânzurate prin staţiile de metrou.



Cel mai mult mă enervează topurile pe care le dau. Într-o dimineaţă văd acolo "Top cei mai frumoşi sâni". M-am scos, zic, am ce face până vine metroul. Văd locul 10, 9, 8... tot aşa... când ajung pe la locul 3... vine metroul. La naiba! Nu putea să mai stea? Mă urc în vagon, mă aşez strategic în dreptul uşii, scot capul pe uşă. Surpriză! Alte trei-patru capete ieşite, îmbăloşate se zgâiau şi ele la monitoare. Conductorul ne priveşte superior: el mai văzuse azi de două ori topul. Nu cedează şi cu duritatea unui inspector fiscal apasă pe buton. Atenţie, se închid uşile!

P.S. Mai nou, aceleaşi televizoare au băgat un concurs gen Miss Metrorex, unde apar fel de fel de duduiţe bucuroase că schimbă foaia tabloidelor cu "televiziunea". Presupun că premiul cel mare este un abonament pe viaţă la respectivul mijloc de transport, cu autograful dlui Udrişte! Aloo, domnu' Badea, se aude?

×
Subiecte în articol: star news