x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reese Witherspoon: „Actriţele nu se susţin una pe cealaltă”

Reese Witherspoon: „Actriţele nu se susţin una pe cealaltă”

07 Apr 2011   •   15:52
Reese Witherspoon: „Actriţele nu se susţin una pe cealaltă”
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS


Reese Witherspoon crede că există prea multă competiţie între actriţele de la Hollywood, acestea neffind deloc îngăduitoare una cu cealaltă. Actriţa, care s-a căsători de curând cu Jim Toth, spune că nu poate înţelege de ce femeile din showbiz nu îşi oferă mai multă compasiune şi, în plus, urăşte că oamenii sunt judecaţi după cum arată. „Măsurăm femeile în funcţie de apariţia lor în public.. Suntem prea dure una cu cealaltă, femeile ar trebui să îşi ofere mai mult sprijin şi să nu mia fie atât de dezbinate”, a spus Reese, citată de showbizspy.com.

„Există suficient spaţiu pentru toate dintre noi, există îndeajuns de mulţi bărbaţi pentru toate şi tot atâtea job-uri. Chiar cred asta!”, a mai adăugat ea, susţinând că lumea ar trebui să se concentreze pe aspectul pozitiv al competiţiei. „Cu cât mia bine se descurcă mai bine o femeie, cu atât celelalte vor face mai bine”, a declarat actriţa.

Reese, care are doi copii cu fostul soţ, Ryan Phillipe, spune, totodată, că găseşte deosebit de enervant obiceiul practicat mai ales la decernările premiilor din cinematografie, unde bărbaţii sunt lăudaţi pentru talentul lor, în timp ce femeile sunt în centrul atenţiei doar pentru cum sunt îmbrăcate. „Când vine vorba de femei, prima înrebare este „Ce poartă azi?”, nimic nu face aluzie la prestaţia pe care au avut-o sau la munca pe care au depus-o pentru un rol – şi există actriţe care fac lucruri extraordinare”, a mai spus ea, considerând că această atitudine faţă de colegele ei de breaslă este cât se poate de greşită.

×
Subiecte în articol: Hollywood reese whiterspoon