x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reese Witherspoon nu vrea să se căsătorească

Reese Witherspoon nu vrea să se căsătorească

30 Noi 2007   •   00:00

Jake Gyllenhaal a dus-o pe Reese Witherspoon in Italia pentru a o cere in căsătorie. Se pare insă că planurile acestuia au eşuat, intrucăt actriţa l-a refuzat.

Jake Gyllenhaal a dus-o pe Reese Witherspoon in Italia pentru a o cere in căsătorie. Se pare insă că planurile acestuia au eşuat, intrucăt actriţa l-a refuzat. Deşi susţine că-l iubeşte foarte mult pe Jack, ea a recunoscut că nu intenţionează să se recăsătorească prea curănd. Reese crede că divorţul de Ryan este mult prea recent ca să se găndească din nou la alt mariaj. Gyllenhall pregătise un intreg scenariu pentru a-i cere măna lui Reese: o raită prin Piazza di Spagna, o vizită la Trinita dei Monti, o plimbare pe dealul Monte Mario şi cina la Cafe Zodiac. Atunci s-a aşezat in genunchi in faţa ei şi a rugat-o pe actriţă să se mărite cu el.

David Hasselhoff, din nou in "Knight Rider"

Actorul David Hasselhoff se află in negocieri finale cu producătorii pentru a reveni in renumitul serial "Knight Rider". El ar urma să fie din nou Michael Knight. In rolurile principale vor apărea Deanna Russo ("Tănăr şi neliniştit") şi actorul de telenovele Justin Bruening. Filmările pentru episodul-pilot sunt programate să inceapă pănă la sfărşitul acestui an. In luna octombrie, David Hasselhoff a fost externat după ce beţiile din ultima vreme l-au adus pe patul de spital. David, in vărstă de 55 de ani, a spus că internarea sa a fost mai mult decăt binevenită pentru că, in caz contrar, ar fi riscat să cadă din nou pradă alcoolismului.

Jerry Seinfeld - după 37 de ani in Israel

Celebrul Jerry Seinfeld s-a intors in ţara sa de origine, Israel, prima dată in 37 de ani, pentru a promova noul său film de animaţie, "Bee Movie", ocazie cu care starul a fost primit in audienţă de preşedintele israelian Shimon Peres. El a vizitat partea veche a oraşului Ierusalim şi muzeul Holocaustului, amintindu-şi că in 1970 s-a oferit voluntar pentru crearea, in nordul ţării, a unui Kibbutz.

×
Subiecte în articol: star news