x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reglări de conturi - Un romăn ucis şi alţi doi răniţi grav de focuri de armă

Reglări de conturi - Un romăn ucis şi alţi doi răniţi grav de focuri de armă

de Jurnalul National    |    27 Sep 2007   •   00:00

Un romăn a fost ucis cu focuri şi armă şi alţi doi au fost răniţi grav, miercuri seară, intr-o piaţă dintr-un cartier din nordul Romei, intr-un incident despre care poliţia bănuieşte că ar fi fost o reglare de conturi intre două bande rivale, relatează La Repubblica in pagina electronică.

Martorii oculari au declarat că miercuri seară, in jurul orelor 23.30 (joi, 00.30 ora Romăniei), cei trei romăni ar fi fost acostaţi intr-o piaţă din apropierea staţiei de metrou Nomentana de un alt grup de bărbaţi, care au deschis focul asupra lor, după ce il obligaseră pe unul dintre ei să ingenuncheze.

Romănii răniţi au fost transportaţi la spitalele Policlinico Umberto I şi Sandro Pertini, starea lor fiind gravă, din cauza leziunilor la organele interne şi la artere. Unul dintre ei a fost impuşcat in torace, celălalt in abdomen.

Martorii oculari au adăugat că autorii atacului au fugit imediat după comiterea faptelor.

Poliţia a fost alertată de un bărbat care a sunat la numărul de urgenţă 112, declarănd că a văzut "pe cineva care a impuşcat un băiat şi a fugit din pasajul Nomentana". Forţele de ordine, sosite imediat la faţa locului, au acordat primul ajutor răniţilor, după care au descoperit cadavrul celui de-al treilea romăn, un tănăr cu puţin peste 20 de ani, ucis de un glonţ in tămplă.

Carabinierii şi poliţia italiană au interogat căteva persoane, incercănd să stabilească imprejurările incidentului şi rolul jucat in acesta de romănii răniţi.

  • Mediafax
  Â

×
Subiecte în articol: magazin