x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Restricţii pe A1, pentru racordarea Centurii municipiului Piteşti la autostradă

Restricţii pe A1, pentru racordarea Centurii municipiului Piteşti la autostradă

de Jurnalul National    |    05 Oct 2007   •   00:00

Circulaţia rutieră pe A1 va fi restricţionată, incepănd de sămbătă, pentru executarea lucrărilor de racordare a Centurii municipului Piteşti la autostradă, traficul urmănd să reintre in normal cel mai probabil la sfărşitul lunii octombrie, informează Ministerul Transporturilor.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romănia S.A. a anunţat că circulaţia va fi inchisă pe A1 (E70), calea I (sensul Bucureşti-Piteşti), incepănd de la km 106+000 şi in continuare banda de circulaţie spre municipiul Piteşti a DN 65B (E70), pe sectorul cuprins intre km 7+500 şi km 6+250.

Circulaţia vehiculelor rutiere se va desfăşura, de la km 106+000 la km 106+600, deviat pe calea II (Piteşti - Bucureşti) a autostrăzii A1 şi in continuare pe banda rămasă deschisă circulaţiei rutiere a DN 65B, intre km 7+500 si km 6+250.

In perioada restricţiei, circulaţia vehiculelor se va desfăşura pe benzile de mers rămase deschise, in ambele sensuri. Pentru asigurarea unei lăţimi minime a benzilor de circulaţie de 3,25 m, sensurile de circulaţie vor fi separate cu dispozitive reflectorizante elastice, de dimensiuni reduse, care nu constituie un pericol pentru siguranţa circulaţiei, a adăugat sursa citată.

Pentru relaţia Oarja-Catanele, circulaţia se va desfăşura, deviat, pe la nodul rutier de la km 102+000 al A1.

Restricţia va fi ridicată după finalizarea lucrărilor, astfel incăt circulaţia tuturor vehiculelor să aibă loc in condiţii de siguranţăm termenul estimat fiind 31 octombrie.
Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin