x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Revansa - Neaga se intoarce in Ghencea

Revansa - Neaga se intoarce in Ghencea

de Andy Stanescu    |    20 Iun 2007   •   00:00
Revansa  -  Neaga se intoarce in Ghencea

Vesti bune pentru ros-albastrii. Adrian Neaga a revenit in tara, urmand sa se integreze in programul de pregatire al lotului Stelei dupa ce elevii lui Cosmin Olaroiu se vor intoarce din cantonamentul de la Valencia.

Vesti bune pentru ros-albastrii. Adrian Neaga a revenit in tara, urmand sa se integreze in programul de pregatire al lotului Stelei dupa ce elevii lui Cosmin Olaroiu se vor intoarce din cantonamentul de la Valencia. La intrebarea „Care credeti ca este cel mai important transfer din aceasta vara?" lansata de site-ul stelisti.ro , 59,58% dintre respondenti au considerat ca intoarcerea atacantului ce a evoluat pana de curand la gruparea sud-coreeana Ilhwa Seongnam, reprezinta cea mai importanta achizitie a clubului din bulevardul Ghencea in aceasta vara. Pe locurile urmatoare s-au clasat, in opinia fanilor, Badoi (16,7%) si Emeghara (13,48%).

Â
CIORBA ACRA. Daca Neaga va intra intr-o scurta vacanta pana la revenirea in tara a viitorilor sai colegi, reprezentantii celor doua cluburi implicate in transferul jucatorilor vor folosi aceasta perioada pentru a pune la punct detaliile financiare ale contractului. Conform Mediafax, pentru a obtine dezlegarea lui Rica Neaga, Gigi Becali ar trebui sa achite o clauza de reziliere in valoare de 800.000 de dolari. Ramane de vazut cum se vor intelege impresarul Dumitru Tudor, zis „Ciorba", si patronul Stelei, tinand cont de conflictul izbucnit recent intre cei doi impricinati. „Este un impresar de doi lei, care spune numai bazaconii. Pe Tudor sa-l intrebati cat patrunjel, cat leustean si cat morcov se pune la ciorba, nu de jucatori", l-a „taxat" Becali zilele trecute pe reprezentantul lui Adrian Neaga.

×
Subiecte în articol: magazin