x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rihanna se teme să nu ajungă albă ca Michael Jackson

Rihanna se teme să nu ajungă albă ca Michael Jackson

04 Ian 2008   •   00:00

Căntăreaţa Rihanna se teme că turneele sale in jurul lumii o vor transforma intr-un nou Michael Jackson, deoarece tenul său se albeşte din ce in ce mai mult, relatează site-ul Contactmusic, consultat de Rompres.

 

Căntăreaţa Rihanna se teme că turneele sale in jurul lumii o vor transforma intr-un nou Michael Jackson, deoarece tenul său se albeşte din ce in ce mai mult, relatează site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Interpreta ­piesei „Umbrella" recunoaşte că a observat că pielea sa a inceput să se deschidă la culoare şi consideră că are nevoie de o lungă pauză acasă in Barbados ca să-şi revină la ­normal. „La inceput, pielea mea era intunecată. Acum insă am umblat prin regiuni mai răcoroase şi devin din ce in ce mai albă", a declarat ea.

 

Sean Penn divorţează

Actorul şi regizorul american Sean Penn şi soţia sa, Robin Wright Penn, vor divorţa după 11 ani de căsnicie, relatează revista People. Agentul lui Sean Penn, Mara Buxbaum, a confirmat informaţia, dar a refuzat să ofere alte detalii. Sean Penn (47 ani) şi Robin Wright (41 ani) s-au căsătorit in 1996, după o relaţie de 3 ani, şi au impreună doi fii, Dylan Frances, de 16 ani, şi Hopper Jack, de 14. Penn a mai fost căsătorit cu Madonna din 1985 pănă in 1989. Actorul a căştigat un premiu Oscar pentru rolul său din „Mystic River", regizat de Clint Eastwood in 2003.

 

Kylie Minogue, decorată de Regina Elisabeta a II-a

Căntăreaţa australiană Kylie Minogue face parte dintre persona­lităţile care au fost decorate de Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, cu ocazia Noului An. Kylie Ann Minogue (39 ani) a declarat că este „profund emoţio­nată" să fie numită in Ordinul Imperiului Britanic /OBE/ pentru contribuţia sa in muzică. „Sunt aproape la fel de surprinsă, pe căt de onorată să primesc un OBE din partea Ma­jes­tăţii Sale Regina", a indicat ea de la Melbourne, unde işi petrece Săr­bătorile de iarnă. „Sunt profund emoţionată să fiu recunoscută de Marea Britanie, căminul meu adoptiv, in acest mod", a adăugat ea.

×
Subiecte în articol: star news