x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robert Redford s-a recăsătorit în Germania

Robert Redford s-a recăsătorit în Germania

15 Iul 2009   •   00:00
Robert Redford s-a recăsătorit în Germania

Actorul şi realizatorul american Robert Redford, de 71 de ani, s-a căsătorit sâmbătă la Hamburg cu prietena sa Sibylle Szaggars, 51 de ani, pictoriţă originară din acest port din nordul Germaniei, a relatat astăzi cotidianul Hamburger Abendblatt.



Ceremonia a avut loc într-un cadru familial intim, cu doar circa 30 de invitaţi, într-un hotel de lux din oraş, potrivit cotidianului, citat de Agerpres. Contactat, hotelul a refuzat să confirme această informaţie.

Starul cu ochi albaştri şi noua sa soţie au în vedere o ceremonie mai importantă în septembrie în Mexic, afirmă Hamburger Abendblatt.

Cei doi, a căror relaţie datează din 1996, îşi petrec cea mai mare parte a timpului în munţii situaţi nu departe de Provo, capitala universitară a statului Utah /vest/.

În Utah, Redford a înfiinţat în 1981 Festivalul de film independent Sundance, din Park City. Tot în această regiune, actorul a locuit împreună cu soţia sa Lola /cu care se căsătorise în 1958/ şi cu cei trei copii ai lor. El a divorţat în 1986.

Robert Redford a obţinut primul său rol în cinematografie în 1962, dar a aşteptat şapte ani pentru a deveni un star de talie internaţională, graţie rolului său în ''Butch Cassidy and The Sundance Kid'' /1969/.

În total, el a jucat în peste 30 de filme, printre care ''The Great Gatsby'' /1974/, ''Three Days of the Condor'' /1975/, ''Out of Africa'' /1985/.

În anii '80, Redford a trecut la regie, realizând îndeosebi pelicula ''Ordinary People'' /1980/, care i-a adus în 1981 Oscarul pentru cel mai bun film şi cel mai bun realizator.

×
Subiecte în articol: magazin