x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Români! Aveţi nevoie de ajutor!

Români! Aveţi nevoie de ajutor!

23 Iun 2009   •   00:00
 Români! Aveţi nevoie de ajutor!

Românul e un neînţeles, i-ar conveni mai degrabă să i se dea papucii, să-şi ia lumea în cap şi să se tot ducă... dar primeşte sandale!



0-95105-264968422.jpg
Click pentru a mări imaginea

Se pare că "Land of choice", ultima imagine de promovare a României n-a dobândit notorietate  prin toate colţurile lumii, din moment ce pe panoul din imagine, cu trimitere la sentimentele de generozitate în donaţii de  sandale ale privitorului, ne aşează în compania deloc selectă a  taberelor de refugiaţi din Kenya sau în rând cu victimele tsunami-urilor, cu cei în nevoie din Sri Lanka, Africa de Sud sau India.

Singura explicaţie poate fi oferită numai din faptul că asociaţia ce colectează sandale în numele nostru are birouri prin Niagara Falls, şi zgomotul cascadei i-a făcut pe cei care au fabricat panoul să uite de bruma de geografie învăţată prin America şi să ne confunde. Dar dacă nu-i aşa? Vă băgaţi la sandale?

Cum gestul organizaţiei Helping Hands mişcă simţirile noastre, cum o mână o spală pe cealaltă, cu aceeaşi mână putem să facem gestul compensatoriu şi să pornim o campanie de ajutorare a americanilor. Din partea cititorilor noştri aşteptăm sugestii pentru obiectul ce va sta la baza colectei noastre. Ce le dăm americanilor?

×
Subiecte în articol: magazin