x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Romăni, cumpăraţi! - Bugatti Veyron, numai 1,6 milioane de euro

Romăni, cumpăraţi! - Bugatti Veyron, numai 1,6 milioane de euro

de Jurnalul National    |    02 Oct 2007   •   00:00
Romăni, cumpăraţi! - Bugatti Veyron, numai 1,6 milioane de euro

In incercarea de a trece peste sentimentul de stănjeneală oferit de prezenţa solitară pe şoselele patriei, Bugatti-ul Veyron coupe aparţinănd lui Costel Casuneanu este gata să primească, cu turaţia la maxim, un frate, sau o soră - cum s-or considera maşinile intre ele.

Site-ul Autovit găzduieşte o ofertă de zile mari. De la dorinţă la realitate fiind un singur pas, puteţi deveni fericitul proprietar al maşinii menţionate mai sus, chiar daca unii cărcotaşi ar comenta că starea de beatitudine ar deriva din cele biblice. Numa să-ţi doreşti!

Cu numai 1,6 milioane de euro veţi primi certificatul de proprietate a 7,993 cmc, care garantează ca o herghelie de 1001 de cai va sta la piciorul dumneavoastra, cu menţiunea că vor trebui adapaţi cu 30-32 de litri de benzină. Da' mai contează un detaliu aşa minor atunci cănd ochii lentilei aparatului radar şi ai poliţistilor cei are in dotare se vor uita lung după cei 407 km/h ce vă vor indeparta de ei?.

Actele de admiraţie ale rău-voitorilor sau ale invidioşilor vecini de bloc, chiar şi cele ale indragostiţilor dornici să-şi imortalizeze sentimentele adănc in vopsea, vor fi descurajate de prezenţa alarmei din dotare, care va ţipa ca din gură de şarpe la orice tentativă de disoluţie a autorităţii dvs de proprietar Bugatti .

Actualmente bolidul, ce s-a expus autostrăzilor numai 2 km, la data naşterii figurănd anul curent, sălăşuieşte pe tărăm belgian, flamandul sau valonul său posesor fiind gata să incite nerăbdarea dvs la numai 10 zile de aşteptare.

In cazul in care vă desparţiţi cu greu de bani, sau comentănd răutăcios, nu-i aveţi, sare-n ajutor leasingul, rata, transpusă in speculaţii imobiliare - o garsonieră (36.000 euro). Si, că veni vorba de imobiliare, primul ofertant incearcă un barter, oferind la schimb un teren in Bucureşti. Să fie oare tot din cele ce aparţineau Armatei?

Va urăm shopping plăcut!

×
Subiecte în articol: magazin