x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ryan Gosling vrea să o ceară în căsătorie pe Eva Mendes

Ryan Gosling vrea să o ceară în căsătorie pe Eva Mendes

14 Sep 2012   •   13:01
Ryan Gosling vrea să o ceară în căsătorie pe Eva Mendes

Actorul Ryan Gosling planuieste sa o ceara in casatorie pe iubita lui, actrita Eva Mendes, informeaza contactmusic.com.

Chiar daca Eva a declarat de mai multe ori in trecut ca nu vrea sa se casatoreasca, Ryan este sigur ca ea este iubirea vietii lui si incearca sa o convinga ca urmatorul pas al relatiei lor este "casatoria". "Ryan este foarte indragostit de Eva si vrea sa-si petreaca viata cu ea", a spus o sursa.

Ryan Gosling a devenit cunoscut cu rolul principal din comedia romantica "The Notebook" (2004), foarte apreciata de publicul feminin, insa a spus ca nu vrea sa isi continue cariera cu roluri din acest registru: "Am fost norocos ca am jucat in cateva filme romantice, care iti creeaza un fel de aura de barbat romantic. Nu cred insa ca acesta este destinul meu de actor si nu voi continua sa joc in astfel de roluri. Imi plac considerabil mai mult povestile romantice complicate si tensionate, ca aceea din «Blue Valentine», sau personajele ciudate, precum acela pe care l-am jucat in «Drive». Sunt insa deschis la orice fel de rol, atat timp cat gasesc ceva inteligenta sau frumusete in scenariu si mai ales daca regizorul are o viziune proprie asupra lumii intregi".

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbusiness.

Ryan este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

×
Subiecte în articol: relatie casatorie Ryan Gosling eva mendes