x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Să (nu) punem botu’

Să (nu) punem botu’

20 Ian 2011   •   17:44
Să (nu) punem botu’
Sursa foto: /Thinkstock

147504-36-38tv-13.jpgRuşine mie! Anul trecut nu m-am documentat serios şi am ratat cele 15 descoperiri sexuale ale anului pe care le-am găsit azi, din greşeală, elucubrate pe undeva.

Esenţial de ştiut e că „amânarea primei partide de sex duce la o relaţie mai puternică”. În acest caz, se pare că partenerul în cauză va considera că eşti om serios şi nu te-ncurci cu nimicuri, tu căutând o prietenie serioasă, bazată pe un viitor comun, rate la bancă, scutece ude şi dificultăţi de comunicare cu viitorii socri. Mă bucur că am dat de atenţionarea asta, deoarece până acum eram genul care de îndată ce cunoşteam un bărbat pândeam febril primul moment oportun ca să mă azvârl goală în preajma dânsului...

Totodată aflu cu stupoare că „infidelitatea dăunează grav sănătăţii”. Pe vremea mea, asta cauza, uneori, doar relaţiei. Mare noroc că de Crăciun obişnuim să ne vedem cu părinţii, pentru că specialiştii sunt de părere că „petrecerile cu această ocazie duc la infidelităţi”. Ce-i drept, ar fi existat posibilitatea anul ăsta să mă combin cu cumnată-meu, care e despărţit de gagică. Poate pe holul dintre sufragerie şi baie, în timp ce unul se ducea şi altul venea. Am ratat.

 SEX ORAL. Dacă mă documentam din timp, puteam să o lălăi mai mult cu virginitatea. Sexul oral mi-ar fi fost aliat de nădejde, după cunoscători. În plus, mă lua şi pe mine fată mare, convins fiind că-s o comoară. Deci, ca să rămâi virgină pân’ la treij’ de ani, zice studiul, în loc să desfaci coapsele, pui botu’.

Printre altele, „femeile practică mult turism sexual”şi „le place să ofere şi să primească sex oral”. Unu’ la mână, dacă tot era vorba despre sex oral, puteau să spună că practică direct turism oral. Doi la mână, probabil studiul a fost realizat de bărbaţi: numai ei pot crede că femeilor le place să ofere aşa ceva. Şi cică suntem din ce în ce mai perverşi. Ei sigur sunt, evident.

 DESPRE FEMEI. Femeile cică „devin dependente de partenerii lor”. Din nou, probabil că aşa le place lor să creadă. Sau poate se referă doar la dus gunoiul sau la schimbat prize. Posibil. În acelaşi timp, specialiştii ăştia sunt ori proşti, ori săraci: „Femeile cu IQ mic sunt atrase de bărbaţi bătrâni şi bogaţi”. Eu pun pariu că alea sunt deşteptele. „Bărbaţii urâţi sunt mai fertili decât cei frumoşi” – aici sigur a scăpat o femeie-n păreri. „Femeile sunt atrase de bărbaţii cu păr facial” – păi, bărbaţii fără păr facial se cheamă femei. Restul doar şi-l rad. „Prea mult sex duce la incompetenţa la serviciu”– aşa le place să creadă năucilor care uită să plece de la birou. Săracii, sunt specialişti în rapoarte şi masturbări. „Femeile frumoase mimează cel mai adesea orgasmul” – drăguţ din partea lor. „Orgasmul femeilor este cu atât mai intens, cu cât portofelul bărbatului este mai gros” – asta în cazul în care portofelul n-a fost preluat cu acte, la Primă­rie. Dacă însă a trecut pe-acolo, atunci dama nu se mai simte obligată să aibă orgasm. Nu? (Anuşka)

×
Subiecte în articol: fun