x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Salvati soldatul Ryan

Salvati soldatul Ryan

28 Dec 2004   •   00:00

VIDEO
Din videoteca personala exista un titlu pe care nu trebuie sa il ratati: "Salvati soldatul Ryan". Apreciat de critici si public, "Salvati soldatul Ryan", regizat de Steven Spielberg, e un film de neuitat, care a avut un impact profund si de durata in toata lumea. Castigator a cinci premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun regizor, filmul a luat premii pentru imagine, montaj, sunet si montaj de sunet. Mai mult de 70 de critici, printre care cei de la revista Time, USA Today, New York Times si Entertainment Weekly si grupuri de critici din New York, Chicago, Dallas-Ft. Worth si Marea Britanie l-au numit cel mai bun film al anului, in timp ce criticii din Los Angeles, Toronto si ai Asociatiei Criticilor de Film i-au acordat premiile pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor. In plus, Spielberg a primit al treilea premiu al Asociatiei Regizorilor din America, premiul American Legion "Spiritul Normandiei", un premiu de merit USO, precum si cel mai inalt premiu civil acordat de Ministerul Armatei. Ales de mai bine de 160 de topuri, "Salvati soldatul Ryan" a mai castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film, la categoria drama, si premiul pentru cel mai bun regizor, premiul Asociatiei Producatorilor din America si zece nominalizari la Academia Britanica de Film. "Salvati soldatul Ryan" a fost pe locul intai la incasari, in 1998.

Daca vreti sa castigati celebrul film, tot ce trebuie sa faceti este sa participati la concursul SMS organizat de Euro Entertainment Enterprises si Jurnalul National.

  • Suport: DVD Box Set
  • An: 1998
  • Genul: razboi
  • Regie: Steven Spielberg
  • Cu: Tom Hanks, Edward Burns, Tom Sizemore, Vin Diesel

    LUMEA DE DINCOLO
    In lumea de dincolo, vampirii sunt organizati intr-un clan secret condus de aristocrati moderni si sofisticati, ai caror dusmani de moarte sunt varcolacii, o banda de golani cu sediul in subteranele orasului. Nimeni nu stie care este originea sangelui lor nemuritor, dar balanta puterii inclina si mai sangeros cand o frumoasa razboinica-vampir se indragosteste de un varcolac recent transformat. Colac peste pupaza, trecutul acestui varcolac este totalmente invaluit in mister. Kate Beckinsale si Scott Speedman joaca in aceasta poveste moderna cu scene de actiune senzationale, a carei intriga nemiloasa si pasiune interzisa se desfasoara pe fundalul unei metropole gotice si fara varsta. (Pagina realizata de Cristina Ologeanu)

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2003
  • Genul: actiune
  • Regia: Len Wiseman
  • Cu: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Michael Sheen
  • SCOALA DE ROCK
    Dewey este ferm hotarat sa-si conduca trupa catre castigarea concursului Batalia trupelor. Dar trupa il concediaza. Acesta ar fi, pe foarte scurt, descrierea actiunii. Ce spun specialistii? "Scoala de rock m-a facut sa rad mai tare decat orice alt film pe care l-am vazut anul acesta", afirma David Ansen de la Newsweek.The Wall Street Journal intareste: "Jack Black sustine un adevarat tur de forta actoricesc, ce poarta amprenta unui adevarat star".

    PUR SI SIMPLU DRAGOSTE
    Realizatorii filmelor "Notting Hill" si "Jurnalul lui Bridget Jones" prezinta comedia romantica a anului. Cu o distributie de exceptie si o coloana sonora pe masura, "Pur si simplu dragoste" este un film amuzant, care exploreaza suisurile si coborasurile relatiilor sentimentale, in saptamanile premergatoare Craciunului. Vei descoperi ca dragostea este peste tot in jurul tau.
  • ×
    Subiecte în articol: film