x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sanatate si familie pentru anul 2005

Sanatate si familie pentru anul 2005

06 Ian 2005   •   00:00

Continuam sa va prezentam horoscopul anului 2005, asa cum a fost publicat de catre site-ul www.eva.ro. In aceasta editie ne oprim asupra sanatatii si familiei, urmand ca in numarul din 14 ianuarie sa vedem care sunt tendintele zodiilor la capitolele "dragoste" si "finante".

Capricorn 21.12 - 19.01

Starea ta de sanatate se va imbunatati radical dupa data de 26 octombrie. Daca nu vor exista alte probleme, atunci te poti astepta la mai multa energie si entuziasm in 2005. Singurele care-ti pot crea necazuri sunt bratele, umerii, plamanii si intestinele. Totusi stare mentala si cea emotionala sunt la fel de importante ca starea de sanatate fizica. Mintea, atunci cand e antrenata si educata, nu iti va fi dusman, ci aliatul si prietenul tau. Familia nu va reprezenta o preocupare pentru tine in 2005. Beneficiezi de multa libertate in acest sens, dar din cauza lipsei de interes s-ar putea sa nu beneficiezi de aceasta libertate. Tendinta este aceea de a-ti neglija obligatiile familiale in favoarea activitatii profesionale.

Varsator 20.01 - 18.02

Sanatatea si vitalitatea au fost destul de bune in 2004 si vor continua sa fie la fel de bune si in prima jumatate a anului care urmeaza, insa, incepand cu 16 iulie, dinamica planetara se va schimba. In aceasta zi, Saturn se va muta sub un aspect aducator de stres pentru tine. Pe data de 28 iulie, Marte va incepe si el sa se mute sub un aspect stresant pentru tine. Pe 26 octombrie, Jupiter va face regulile. Astfel incat va trebui sa acorzi o atentie speciala nivelului tau energetic si va trebui sa incepi sa faci unele ajustari importante in viata ta. Casa, problemele domestice si familiale nu au constituit prioritati importante in ultimii ani si nici nu te vor preocupa in mod deosebit nici in 2005, pana la data de 28 iulie. Lucrurile au fost destul de statice. Pari mult mai asezat(a).

Pesti 19.02 - 20.03

Sanatatea ta ar fi trebuit sa fie foarte buna in 2004 datorita planetelor stabile care te-au lasat in pace. Si in 2005 lucrurile vor fi la fel. Exista preocuparea de a urma un regim alimentar, de a face exercitii fizice si de a mentine un stil sanatos de viata. Restaurarea armoniei dintre tine si prietenii tai este importanta pentru a evita agravarea problemelor de sanatate. In ceea ce priveste relatia cu apropiatii, situatia nu se schimba, doar ca vei cam umbla de colo-colo, chiar daca nu-ti vei schimba locuinta in mod oficial. Cu siguranta, problemele de familie vor ocupa un loc secundar fata de viata ta spirituala si fata de dorinta ta puternica de libertate. Vei dori sa faci ceea ce vrei, atunci cand vrei.

Berbec 21.03 - 20.04

In 2004 ai trecut printr-o perioada in care ai fost nevoit sa faci alegeri dificile, sa decizi ce e important pentru tine si sa te concentrezi doar asupra acestor lucruri. Aceasta stare va continua sa domine pana la 16 iulie 2005. Ti se va parea greu sa te afirmi, dar nu e decat o stare de ordin psihologic. Problemele afective au fost si ele foarte stresante si ti-au consumat multa energie. Rezolvarea este incercarea de a te relaxa. Anul acesta, relatiile cu parintii se vor imbunatati radical. In general, nu-ti face placere sa-ti asumi responsabilitati familiale, pe care le consideri doar datorii. Desi spatiul de acasa pare ca te sufoca, nu e recomandata o schimbare a locuintei.

Taur 21.04 - 21.05

Iti vei putea imbunatati starea de sanatate acordand mai multa atentie rinichilor, soldurilor, nasului, gatului, ficatului si organelor sexuale. Regimurile de detoxifiere iti vor aduce imense beneficii. Viata sexuala protejata este mult mai importanta pentru tine decat pentru majoritatea oamenilor, iar manifestarile sexuale trebuie tinute in echilibru: nici prea mult, nici prea putin. Dupa data de 16 iulie, probabil ca vei fi nevoit(a) sa faci unele ajustari importante in stilul tau de viata. In general, va trebui sa te linistesti mai mult, sa te odihnesti cand esti obosit(a) si sa eviti activitatile epuizante. Dispui de o foarte mare energie pentru a face ceea ce este necesar, insa ai grija la irosirea acesteia cu lucruri fara insemnatate.

Gemeni 22.05 - 21.06

Starea ta de sanatate a inceput sa se imbunatateasca din 2003, cand Saturn a parasit semnul tau. Totusi Uranus si Pluto iti vor aduce aspecte stresante - fiind nevoit(a) sa ai mai multa grija de nivelul tau energetic. Activitatea sexuala trebuie echilibrata. Ficatul si coapsele vor necesita mai multa atentie. Coapsele trebuie masate in mod regulat. Sunt indicate regimurile de detoxifiere. Puterile maxime de vindecare vor fi intre 11.09-21.12. Casa Familiei e puternic marcata: schimbari bruste, dramatice, importante, soldate cu schimbarea locuintei, a starii civile sau/si a numarului membrilor familiei. Toate astea sunt strans legate de ascensiunea ta profesionala la care ai visat de mult.

Rac 22.06 - 22.07

Jupiter si Saturn ti-au creat in ultima vreme o groaza de probleme. Acestea te vor afecta pana la 16 iulie. Dupa aceasta data, vei simti o crestere a vitalitatii si a bunei dispozitii. Ficatul si coapsele vor avea nevoie de multa atentie, la fel ca rinichii, sodurile si fesele. Vei reactiona foarte bine la terapie. Daca va aparea vreo problema de sanatate, verifica-ti viata sociala si relatiile cu familia si afla ce este in neregula. Fa tot ce poti pentru a readuce armonia in aceste aspecte. Este posibil ca in acest fel problemele de sanatate sa dispara aproape de la sine, deoarece ai eliminat cauza reala a lor. Racii sunt intotdeauna interesati de casa si de familie, insa in 2005 aceasta preocupare va fi cu mult mai mare decat in mod normal.

Leu 23.07 - 22.08

Sanatatea si vitalitatea vor fi OK pana la 16 iulie, cand planetele vor incepe sa se ridice, iar tu va trebui sa ai mai multa grija de tine. Stres si oboseala, probleme cu inima, oasele si dintii, iata repercusiunile vivacitatii tale din prima parte a anului. Asa ca din vara, regimul de viata sanatos, reechilibrarea energetica si grija pentru alimentatie sanatoasa vor trebui sa ia locul ritmului alert si haotic cu care te-ai obisnuit. Veste buna: Saturn te ajuta din plin sa-ti revii! Familial, te confrunti cu noutati neprevazute legate de suprafata casei sau de marirea membrilor familiei. Poate fi vorba de nasterea unui copil sau de cumpararea unei case noi. Te vei lamuri in jurul datei de 26.10.

Fecioara 23.08 - 22.09

Iti place sa detii controlul sanatatii, esti interesat(a) de un stil de viata sanatos si iti doresti sa urmezi regimuri alimentare naturiste. Ai o relatie speciala cu puterile vindecatoare ale semnelor de Aer si Apa. Exercitiile de respiratie si baia fierbinte reprezinta pentru tine modalitati naturale de vindecare. Pui mare pret pe puritatea aerului pe care il respiri, a apei pe care o bei, asa ca vei simti nevoia sa investesti in 2005 in purificatoare de aer si de apa. Pluto in Casa a 4-a indica o schimbare majora in relatia ta cu familia si o reinnoire, la un nivel profund, a relatiei de familie. E ca si cum structura mai veche a familiei ar fi "murit" si o alta noua s-ar fi "nascut" in locul ei.

Balanta 23.09 - 22.10

Anul 2005 iti aduce cateva probleme de sanatate. Va trebui sa fii atent la cum iti dozezi energia, odihna si relaxarea. Ideea nu e sa muncesti mai mult, ci mai organizat. Ai suficienta energie pentru ce e necesar sa faci, dar nu si pentru cochetarii. De unde rezulta ca e foarte important sa iti faci o lista de prioritati. Starea sanatatii se imbunatateste radical dupa 16 iulie. In ceea ce priveste familia, aceasta ocupa un loc central printre preocuparile tale. Vei da prioritate respectarii valorilor familiale inainte de orice altceva. Chiar daca vei fi extrem de activ(a) mare parte din an, vei respecta mult mai mult armonia sufleteasca decat succesele profesionale. Mare parte din energie ti-o vei consuma incercand sa impaci reusita in plan personal cu cea in plan profesional.

Scorpion 23.10 - 21.11

E timpul sa-ti maximizezi energia si sa renunti la responsabilitatile inutile si sa te concentrezi pe aspectele cu adevarat importante. Invata sa te bucuri de provocarile pe care ti le aduce viata! Trateaza-le ca si cum vei avea de infruntat o rascruce de drumuri sau trebuie sa rezolvi un puzzle complicat al vietii. Nu poti conduce lucrurile la foc caldut. Va trebui sa te eliberezi de maruntisuri si sa-i lasi pe altii sa se ocupe de ele. Vei avea nevoie de oameni de incredere langa tine. Invata sa renunti atunci cand vezi ca nu se contruieste nimic. In aceasta perioada, vei invata ca o stare buna de sanatate inseamna mai mult decat un antrenament fizic sustinut; aceasta inseamna relatii sanatoase si hranitoare si o viata sentimentala sanatoasa.

Sagetator 22.11 - 20.12

Starea ta de sanatate ar trebui sa se imbunatateasca dupa data de 16 iulie, cand Saturn va incepe sa-ti aduca unele aspecte pozitive. Cu instabilul Uranus in cea de-a 4-a Casa a Starilor, Sentimentelor si Emotiilor va exista foarte multa instabilitate in viata ta, atat in cea personala, cat si cea legata de familie. Schimbarile vor fi bruste si extreme, astfel ca si cea mai puternica persoana va fi afectata din cauza oscilatiilor emotionale. Prezenta lui Uranus in cea de-a 4-a Casa este si un semnal de framantare domestica. In multe cazuri, tranzitul demonstreaza o existenta aproape nomada. In alte cazuri, acest tranzit poate insemna o ruptura de familie. Practic, va exista o imensa dorinta de a echipa locuinta cu aparatura de ultima ora.
×
Subiecte în articol: sanatate familie viata iulie