x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Schimbul 3

Schimbul 3

de Adriana V. Paduraru    |    22 Mai 2008   •   00:00

Tura de noapte a poliţiştilor,  paramedicilor şi pompierilor din New York

AXN/Schimbul 3/Serial/Luni-vineri 20:00
Ei sînt oameni curajosi şi dedicaţi, care îşi riscă viaţa pentru a-i salva pe alţii. Ei sînt oamenii care păstrează străzile sigure, acţionează fără a se gîndi la ei şi fără a căuta o recompensă. Ei nu sînt eroi, sînt oameni obişnuiţi care şi-au ales meserii dedicate semenilor. Ei sînt poliţiştii, paramedicii şi pompierii din serialul “Schimbul trei”.

Subiectul incitant nu i-a atras doar pe telespectatori, ci şi pe criticii de specialitate care au apreciat poveştile prezentate în fiecare episod şi situaţiile extrem de veridice cu care s-au confruntat în serial echipele din serviciile de urgenţă de pe tura de noapte, în New York. Începînd din 22 mai, la AXN, îi puteţi vedea “la lucru” pe protagonişti în sezonul 3 al se­rialului.


PERSONAJE. Maurice “Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) este dornic de glorie şi apreciere, şi se crede un “super poliţist”, mentalitate care o enervează foarte tare pe partenera sa, Faith Yokas (Molly Price). Ea încearcă tot timpul să se împartă între rolul de poliţist, mamă şi soţie a lui Fred (Chris Bauer). Monte “Doc” Parker (Michael Beach) şi Carlos Nieto (Anthony Ruivivar) formează o pereche de paramedici, amîndoi devotaţi celor pe care îi ajută şi în afara serviciului. Kim Zambrano (Kim Raver) este o femeie dură, de asemenea paramedic, şi fosta soţie a pompierului Jimmy Doherty (Eddie Cibrian).

Serialul îi are ca producători pe John Wells (Spitalul de urgenţă/ER, Viaţa la Casa Albă/The West Wing) şi Christopher Chulack (Spitalul de urgenţă/ER).
 

News

PRO CINEMA/Serial/Sîmbătă      22:00
LEGE ŞI F
ĂRĂDELEGE. Cîştigător al premiului Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune în 2003, “Lege şi fărădelege” îşI centrează acţiunea, în cel de-al cincilea sezon, asupra detectivului John Ka­vanaugh, (interpretat de Forest Whi­taker, cîştigător al Premiului Oscar), de la Interne, care e hotărît să distru­gă brigada de poliţişti co­rupţi din de­part­amentul din L.A. Ka­va­naugh de­vine obsedat să dezvălu­ie secre­te­le murdare ale detectivului Vic Mackey (Michael Chiklis), în timp ce acesta o recrutează şi seduce pe avocata Re­becca Doyle (Laura Harring) pentru a-l pune la adăpost de ancheta internă.


PRO TV/Serial/ Joi  23:15
CU UN PAS ÎNAINTE.
Povestea ele­vilor şi a profesorilor de la Academia Carmen Caragiu a ajuns la finalul se­zonului al treilea. Actorii au petrecut pe platourile de filmare aproape 3.000 de ore, la care se adaugă cîte 8 ore de repetiţii, în medie, pentru fiecare coregrafie în parte. Nu mai puţin de 3.000 de costume au fost puse la dispoziţia actorilor şi peste 120 de coregrafii au fost folosite de Ioana Macarie pentru filmarea sce­nelor de dans din serial. “Cu un pas înainte” a avut parte de un scenariu complex – de la scene fierbinţi de sex şi săruturi între femei, la momen­te extrem de tensionate, salturi de pe clădiri şi accidente de maşină.

×
Subiecte în articol: serial