x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scorpia din “Melrose Place”

Scorpia din “Melrose Place”

de Adriana V. Paduraru    |    22 Feb 2008   •   00:00

Adusă, iniţial, de pro­du­cătorii serialului “Melrose Place” pentru un rol sporadic menit să mai ridice un pic audienţa, Heather Locklear a produs atât de multă senzaţie ca Amanda Woodward, încât a rămas definitiv în distri­buţie.

Adusă, iniţial, de pro­du­cătorii serialului “Melrose Place” pentru un rol sporadic menit să mai ridice un pic audienţa, Heather Locklear a produs atât de multă senzaţie ca Amanda Woodward, încât a rămas definitiv în distri­buţie.

 

Cu toate că pe generic a conti­nuat să fie “Special Guest Star”. Rolul de “scorpie” din “Melrose Place” n-a fost trecut cu vederea nici de specialişti, fiind nomina­lizată patru ani consecutiv (1994-1997) la Globurile de Aur pentru categoria “Cea mai bună actriţă într-un serial tv”.

 

După ce a făcut furori în “Melrose Place”, a fost imediat chemată să lucreze la un sitcom, “Spin City”, alături de Michael J. Fox. Şi aici, prestaţia ei a fost răsplătită cu două nomina­lizări la Globul de Aur (2000 şi 2002), tot la categoria “Cea mai bună actriţă”, însă de data aceasta într-un serial de co­medie. Heather a fost şi pe lista pre­tendentelor la statutul de “ne­vas­tă disperată”, însă Teri ­Hatcher a fost cea aleasă pentru rolul Susan Mayer.

 

REVENIRE. După succesul avut cu pelicula “Angels Fall”, urmărită de aproximativ 5 milioane de telespectatori, Heather a fost chemată să participe la o altă producţie Lifetime: “Flirting Wiht 40”. Este poves­tea unei mame singure cu doi copii care se îndrăgosteşte de un bărbat mult mai tânăr decât ea. “Este clar că oamenii o adoră. Acest film este po­ves­tea unei femei care găseşte curajul de a face o schimbare majoră în via­ţa ei”, a declarat Tanya Lopez, re­prezentant al companiei Lifetime Networks. Între viaţa pesonajului şi viaţa actriţei există multe asemănări. Heather este divorţată (s-a despărţit oficial de Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, în 2007), are peste 40 de ani (anul acesta împlineşte 47). Singurele diferenţe sunt că are un sin­gur copil (nu doi, ca în film) – Ava Elizabeth. Iar cel cu care trăieşte acum o frumoasă po­veste de dragoste nu este mult mai tânăr decât ea, ci chiar mai în vârstă cu doi ani. Este vorba despre Jack Wagner (alias Peter Burns, iubitul ei în Melrose Place).

×
Subiecte în articol: serial melrose place