x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scrisoarea unei mame către fiul ei: „Putem renegocia în cazul în care dorești să fii din nou copilul meu”

Scrisoarea unei mame către fiul ei: „Putem renegocia în cazul în care dorești să fii din nou copilul meu”

18 Sep 2015   •   21:30
Scrisoarea unei mame către fiul ei: „Putem renegocia în cazul în care dorești să fii din nou copilul meu”

O mamă a dorit să îi ofere o lecție fiului său de 13 ani, dar mesajul său a devenit viral pe rețelele de socializare. Femeia a fost deranjată de atitudinea băiatului, care își dorea mai multă independență, și a considerat că Facebook-ul i-ar putea fi de ajutor.

A scris mesajul, l-a fotografiat și l-a postat. Deși intenția ei a fost ca scrisoarea să fie văzută doar de prieteni și rude, setările greșite au adus-o în atenția tuturor persoanelor conectate la Internet, scrie www.dailymail.co.uk.

Mama susține că îi va permite adolescentului să facă orice dorește în condițiile în care își plătește chiria și facturile.

Iată scrisoarea acesteia:


„Dragă Aaron,
Având în vedere că ai uitat că ai doar 13 ani, că eu sunt mama și că nu îți dorești să fii controlat, cred că trebuie să îți ofer o lecție în ceea ce privește independența.
De asemenea, după cum mi-ai spus că îți câștigi singur banii, va fi mai ușor să cumperi înapoi tot ceea ce am cumpărat pentru tine în trecut.
Dacă îți dorești iluminat și acces la Internet, va trebui să îți plătești partea din cheltuieli:
Chirie: 430$
Electricitate: 116$
Internet: 21$
Mâncare: 150$
În plus, va trebui să duci gunoiul lunea, miercurea și vinerea, să cureți și să dai cu aspiratorul în aceste zile. Săptămânal, va trebui să faci curățenie în baie, să îți faci singur de mâncare și să menții ordinea.
Dacă nu vei face toate acestea, voi cere o taxă de menajeră de 30$ pe zi.
În cazul în care decizi să fii din nou copilul meu în loc de coleg de apartament, putem negocia condițiile.
Cu dragoste,
Mama”

Intenția mamei a fost să își umilească fiul în fața prietenilor și membrilor familiei pe Facebook, însă nu a setat în mod corect vizibilitatea mesajului și astfel, acesta a devenit vizibil pentru toți utilizatorii rețelei de socializare.
În cel mai scurt timp, postarea a devenit virală, primind 85.000 de like-uri și fiind share-uită de 160.000 de ori. Imediat, mama a fotografiat un al doilea mesaj, în care explica motivația actului său, susținând că niciodată nu ar putea să îi ceară fiului de 13 ani să plătească jumătate din chirie sau facturile. Intenția a fost de a-l face să înțeleagă că nimic nu este gratis și că trebuie să aprecieze ceea ce are.

×