x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se apropie SFÂRȘITUL! Marii bancheri ai lumii se retrag, pe rând, în buncăre subterane!

Se apropie SFÂRȘITUL! Marii bancheri ai lumii se retrag, pe rând, în buncăre subterane!

01 Dec 2014   •   21:00
Se apropie SFÂRȘITUL! Marii bancheri ai lumii se retrag, pe rând, în buncăre subterane!

Hm, se zice în târg că marii bancheri ai lumii dispar din viața publică, unul câte unul, în buncăre subterane pentru a aștepta colapsul sistemului capitalist, pe care-l vor urmări live pe monitoarele lor mari și de ultimă generație, râzând aproape de demență și sorbind din pahare de cristal șampanie Dom Perignon amestecată cu sânge uman...

Secvența descrisă mai sus e rodul imaginației unui mare amator al teoriilor conspiraționiste, autointitulat "Professor Doom", care pretinde că a investigat condițiile mai mult decât suspecte  în care au murit 50 de oficiali bancari de nivel înalt și care spune că ultimul caz de acest gen i-a oferit destule dovezi pentru a spune că ipoteza lui este perfect reprezentată de realitate.

Să vedem cum funcționează neuronii Profesorului Doom pentru a coordona logic dezvoltarea acestei teorii...
"Media spune că a fost un accident de bicicletă. Apoi povestea s-a schimbat, a fost înjunghiată în piept. Adevărul este că în ultimul timp media a relatat despre decesele suspecte a 50 de bancheri, și niciunul dintre ei, nici familiile, nici prietenii lor nu știau de moartea celorlați confrați. Pe naiba! La urechile bancherilor nu ajung vești despre moartea altor bancheri?
Ce-ar fi dacă acești bancheri nu ar fi morți deloc? Ce-ar fi dacă ei s-ar afla într-un program de protecție a martorilor? Ce-ar fi dacă ei se află în siguranță în buncăre subterane?", a lansat furtuna Profesorul Doom, pe site-ul său, până acum câteva săptămâni, unul obscur.

"Furtună", pentru că vestea se bucură de un real succes în mediul celor care consumă de trei ori pe zi teorii ale conspirației. Ipoteze, supoziții, scenarii, au răsărit din mințile tuturor celor care au îmbrățișat ideea și țin neapărat s-o impună la nivel mondial. Povestea se leagă frumos, deci ar avea destule șanse s-o și facă!

Nimeni nu e prea sigur încă cu ce s-ar ocupa bancherii ascunși prin buncărele lor, dar comentatorii raționali apreciează că povestea seamănă izbitor de mult cu cu legenda Regelui Arthur și a cavalerilor săi, care, îngropați undeva lângă Glastonbury, sunt gata să se reîntoarcă în cazul unei crize majore a națiunii engleze. Mai este amintită  și o altă frumoasă teorie care înnebunise lumea, prin anii '77 ai secolului trecut, care prevedea și ea că se va abate o catastrofă asupra Pământului, care în scurt timp nu ar mai fi avut resursele necesare să susțină viața, și că se aștepta o soluție miraculoasă din partea mai multor oameni de știință  care au fost trimiși pe Lună și pe Marte.

Noi să fim sănătoși, așa am trecut peste atâtea sfârșituri ale lumii, de nu le mai ținem minte numărul!

×