x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sentinţă în câteva zile, pentru Mailat!

Sentinţă în câteva zile, pentru Mailat!

de Carmen Plesa    |    22 Oct 2008   •   00:00
Sentinţă în câteva zile, pentru Mailat!

Curtea cu Juri ar putea da marţi o sentinţă în cazul lui Romulus Mailat, românul judecat la Roma pentru uciderea, agresarea sexuală şi tâlhărirea Giovannei Reggiani, a anunţat Roma Cita. Cel mai târziu miercuri, judecătorii vor da şi ei o sentinţă.



ALIBI?
Doi dintre martorii care au apărut azi în faţa Curţii cu Juri de la Roma au susţinut că Romulus Mailat consuma bere cu un grup de persoane, la ora la care s-a produs agresarea Giovannei Reggiani. Daniela Zăgădău, mătuşa lui Mailat, a declarat că l-a văzut pe acesta în grupul de persoane care stătea la câţiva metri de baraca ei şi consuma bere, iar soţul femeii, Doru, a spus că a  stat chiar cu acel grup în jurul orei la care a fost agresată Giovanna Reggiani. Avocatul lui Mailat consideră că mărturia celor doi constituie un alibi pentru clientul său.

SOŢUL, PLECAT îN MISIUNE
Soţul Giovannei, amiral în marina italiană, nu va mai depune mărturie la proces, pentru că a plecat într-o misiune NATO. Amiralul coordonează şapte nave de război care vor încerca să rezolve problema piraţilor din largul coastelor somaleze.

×
Subiecte în articol: lumea