x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Grey’s Anatomy

Seriale & Telenovele - Grey’s Anatomy

de Adriana V. Paduraru    |    05 Ian 2007   •   00:00
Seriale & Telenovele - Grey’s Anatomy

Medicii blameaza lipsa de acuratete a situatiilor medicale

Medicii blameaza lipsa de acuratete a situatiilor medicale

Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) este serialul pe care TVR 1 vi l-a pregatit pentru inceputul anului 2007. Serialul va va dezvalui ritmul si povestile spitalului Seattle Grace. Seria, produsa in 2005 in SUA si regizata de John David Coles, Adam Davidson si Mark Tinker, ii are in distributie pe internii, rezidentii si asistentii Ellen Pompeo (Dr Meredith Grey), Sandra Oh (Dr Cristina Yang), T.R. Knight (Dr George O’Malley), Katherine Heigl (Dr Isobel "Izzie" Stevens), Justin Chambers (Dr Alex Karev), Patrick Dempsey (Dr Derek Shepherd), James Pickens Jr (Dr Richard Webber), Isaiah Washington (Dr Preston Burke) si Chandra Wilson (Dr Miranda Bailey).
Serialul a inceput pentru prima oara sa fie difuzat in SUA in martie 2005 si are realizate deja trei sezoane.

POVESTE. Serialul se invarte in jurul chirurgului Meredith Grey, rol interpretat de Ellen Pompeo. Ea este cea care nareaza de multe ori inceputul si sfarsitul fiecarui episod. Anatomia lui Grey este povestea dramatica a unui grup de cinci chirurgi care se zbat pentru slujba si pentru viata personala in mod constant. In ciuda ritmului nebun de lucru si a stresului continuu, sau poate tocmai de aceea, cei cinci reusesc sa formeze prietenii si sa devina din ce in ce mai uniti. Toti cei cinci, dar si asistentii din jurul lor sunt tineri, sunt motivati si dau nastere unei povesti pasionale.

Titlul filmului este dat de faimoasa carte de anatomie a lui Henry Gray, iar titlul fiecarui episod in parte este, de fapt, titlul cate unei piese de pe coloana sonora, cu cateva mici exceptii. Anatomia lui Grey a castigat un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Sandra Oh, un Premiu Emmy si nu mai putin de 14 nominalizari pentru aceleasi doua importante premii la diverse alte categorii. Serialul si-a demonstrat popularitatea cand, in timpul difuzarii unui episod special, a inregistrat un rating record de 38,1%.

  • TVR 1 / GREY’S ANATOMY / Serial / Marti / 21:50
    Desi extrem de popular in SUA, serialul a primit si portia sa de critici, in special de medici, care au blamat lipsa sa de acuratete a situatiilor medicale. Suporterii sai, in schimb, au apreciat partea de fictiune, sustinand ca un serial rigid si precis nu ar fi interesat pe nimeni.
  • NEWS
    4.400. Serialul prezinta povestea a 4.400 de oameni care au disparut din diferite zone ale globului de-a lungul a 60 de ani si care, intr-o buna zi, au aparut intr-un balon de lumina pe plaja Highland. Toti cei 4.400 si-au facut aparitia in acelasi timp, fara sa stie ce se intampla cu ei si fara sa fi imbatranit, indiferent de momentul disparitiei. Ulterior vor descoperi ca fiecare dintre ei are o abilitate, poseda un dar care il face diferit de oamenii obisnuiti. Este neclar ce s-a intamplat, iar guvernul incepe sa-i investigheze pentru a afla unde au disparut si de ce au revenit toti in acelasi timp. In scurt timp devine evident ca ei vor schimba rasa umana intr-un mod la care nimeni nu s-a gandit.

    IUBIRE DE MAMA. "Coraz"n partido" este noua telenovela Telemundo in care povestea unor suflete despartite, unor pasiuni dezlantuite atinge cote maxime. Telenovela pune reflectoarele pe Aura (Danna García), o mama disperata care se intoarce dupa multi ani pentru a-si recupera fiul disparut. Intr-un oras cu 25 de milioane de locuitori, ea se indragosteste de Adrián (Miguel Ángel Llamas), tatal adoptiv al baietelului ei, care ii fusese luat imediat dupa nastere. Acum, ea va trebui sa aleaga intre sentimentele de mama si iubirea pentru barbatul predestinat, caruia ii va lua copilul.

    ×
    Subiecte în articol: serialul